📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Kurwa....Hitler się w grobie przewraca....
I nie wiesz czy wysłać na plantację czy od razu zabić...
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Widzę ,że u niektórych niewolników już się w dupach poprzewracało.
oczekiwalem takiego combosa
czarny, niemiec, zyd, nazista i mason
czarny, niemiec, zyd, nazista i mason
W Moskwie to na serio są grupy które noszą nazwę "Nazi-Nieger" Tam się dopiero w dupach przewraca, czarni naziści. Czytałem też o Rasta-Nieger. Jak ktoś nie boi się czytać to odsyłam do lektury "Białej Gorączki" Jacka Hugo-Badera.
@up emde
akurat gdyby moją zoną była np. taka Heidi Klum to bym sie nie obraził no i strasznie zazdroszcze szwabom wyższych niż u nas standardów życia...
akurat gdyby moją zoną była np. taka Heidi Klum to bym sie nie obraził no i strasznie zazdroszcze szwabom wyższych niż u nas standardów życia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów