📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mądra ewolucja w przypadku czarnych zadbała o uproszczony do minimum mózg: rapuj, ukradnij, biegnij...
...nie wymagajmy od nich zatem umysłowego wysiłku*
*mój komentarz nie ma podłoża rasistowskiego a stanowi logiczne spostrzeżenie nt powyższego filmu
...nie wymagajmy od nich zatem umysłowego wysiłku*
*mój komentarz nie ma podłoża rasistowskiego a stanowi logiczne spostrzeżenie nt powyższego filmu
Nie potrafię traktować tego jako ten sam gatunek co my. No kurwa ni chuja nie potrafię i nie ma to żadnego podtekstu rasistowskiego nawet.
Odpowiedź masz zawartą w powyższym filmiku- pospadali...
Cytat:
Jak im się udało zejść z drzewa???
Odpowiedź masz zawartą w powyższym filmiku- pospadali...
I po co ta cała edukacja? Na cóż uczyć kogoś kto po prostu tego nie chce - dla nich to wręcz kara, aczkolwiek zdarzają się jednostki wybitne (nie mówię tu o sztucznie wykreowanych postaciach). Toż to strata czasu i pieniędzy. To jak uczenie ślepego psa aportować - może i coś z tego będzie, ale sam pies nie widzi w tym sensu.
Troszkę mu nie wyszło.
Małpie figle
Erutlev napisał/a:
...nie ma to żadnego podtekstu rasistowskiego nawet.
Nie ma, bo miałoby, gdybyś uważał, że rasa czarna jest gorsza/głupsza od białej. A Ty po prostu uważasz, że to inny gatunek
Każdy normalny sędzia oddaliłby zarzut....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów