📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abraxus napisał/a:
Jestem ekspertem. Murzyn ma fallusa jak koń czyli o długości około pół metra. Obwód pały 25 cm.
Wychodzi nam pojemność cylindra ok. 24500 cm3. Przeliczając na litry to 24,5 l. Człowiek ma ok. 5-6 l krwi. Więc cała krew nagle przelała się do pały, żeby ją napompować, nastąpiło niedokrwienie mózgu a co za tym idzie chwilowe niedotlenienie i murzyn stracił przytomność.
Obwód pały 25cm, czyli średnica 7,96 cm, a promień 3,98
Podstawiając do wzoru na objętość walca
3,14x3,98^2x50= 2486 cm3 czyli 2,486 L
Pała z matmy a murzyn żyje
To jest wielkie dupsko a nie dupeczka
Abraxus napisał/a:
Jestem ekspertem. (...)
To, że jesteś expertem od murzyńskich pał, to akurat wszyscy tutaj wiemy.
Stracił przytomność, ale tuż przed upadkiem podparł się obiema rekami. Taa....
aż musiały dworskie ciury, ściągać go za dupę z dziury...
to wielka sralnia a nie fajna dupeczka
waloos napisał/a:
Kolejna cipa, która sobie przestrzyknęła tłuszcz z brzucha na dupę.
Czy wy serio nie widzicie, że to nie jest prawdziwa dupa? Na brzuchu niemalże kratka, a na tyłku tyle tłuszczu? Nie, to nie jest możliwe u normalnej zdrowej kobiety.
Może cię zadziwię ale są kobiety które od siedzenia przed telewizorem i oglądania seriali wolą sport i chodzą do dietetyka nie koniecznie z powodu nadwagi bo nie tylko z tego powodu się tam chodzi ale także z tego aby ustalił dietę w jakimś konkretnym celu niekoniecznie żeby się odchudzić. Odpowiednia dieta, bogata w substancje odżywcze, zdrowe odżywianie się połączone z treningiem dają niekiedy lepsze efekty niż operacje plastyczne. Nie mierz innych swoją miarą i nie mierz innych kobiet miarą swojej kobiety. Poza tym widziałem wiele kobiet z podobnymi dupami (nie żebym ruchał bo wiadomo, nie rucham ale nie trzeba widzieć dup nago) i podobną posturą które znam i które nigdy nie przeszły operacji plastycznych bo zwyczajnie nie byłoby je na to stać, po prostu zdrowo się odżywiały i uprawiały sport, chodziły na siłownię etc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów