📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wcale nie widać, że ustawka. Gdyby na końcu nie wystawiał rąk byłoby fajne fajne połączenie czarnego z czarnym. A tak to lipa
Jestem ekspertem. Murzyn ma fallusa jak koń czyli o długości około pół metra. Obwód pały 25 cm.
Wychodzi nam pojemność cylindra ok. 24500 cm3. Przeliczając na litry to 24,5 l. Człowiek ma ok. 5-6 l krwi. Więc cała krew nagle przelała się do pały, żeby ją napompować, nastąpiło niedokrwienie mózgu a co za tym idzie chwilowe niedotlenienie i murzyn stracił przytomność.
-Ernest Hemingway
Wychodzi nam pojemność cylindra ok. 24500 cm3. Przeliczając na litry to 24,5 l. Człowiek ma ok. 5-6 l krwi. Więc cała krew nagle przelała się do pały, żeby ją napompować, nastąpiło niedokrwienie mózgu a co za tym idzie chwilowe niedotlenienie i murzyn stracił przytomność.
Od tylca. Jak mdleje to się kładzie na samicy. Budzi się i może dalej.
@Abraxus nie wiem jak liczyłeś ale mi wyszło o jedno zero mniej... czyli krwi wystarczy:D Ale skoro to murzyn no to i tak nie ma co ta krew do głowy płynąć na darmo.
Chociaż w mojej teorii jest pewna nieścisłość. Biorąc pod uwagę, że murzyn ma wielkość mózgu roztocza i przegrał bym w szachy nawet z dżdżownicą to nawet śladowe pozostałości krwi powinny u niego utrzymać przytomność.
Jakiś ekspert neurologii murzyńskiej do pomocy w konsultacji?
-Ernest Hemingway
Jakiś ekspert neurologii murzyńskiej do pomocy w konsultacji?
Kolejna cipa, która sobie przestrzyknęła tłuszcz z brzucha na dupę.
Czy wy serio nie widzicie, że to nie jest prawdziwa dupa? Na brzuchu niemalże kratka, a na tyłku tyle tłuszczu? Nie, to nie jest możliwe u normalnej zdrowej kobiety.
Czy wy serio nie widzicie, że to nie jest prawdziwa dupa? Na brzuchu niemalże kratka, a na tyłku tyle tłuszczu? Nie, to nie jest możliwe u normalnej zdrowej kobiety.
waloos napisał/a:
Kolejna cipa, która sobie przestrzyknęła tłuszcz z brzucha na dupę.
To uwierz, że to możliwe.
Widziałem kilka razy nawet u nas na roku.
Dziewczyna od głowy do talii wręcz filigranowa.
A Dupsko tak wielkie, że nietaktem byłoby napisać o nim z małej litery.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów