📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
orisuniek napisał/a:
Jednego złodzieja mniej
Złodzieja, gwałciciela, mordercy, bandyty... no i tak dalej
serio sie tak połamał?
kurwa...niestety będzie żył
Lata, miesiace cwiczen by odjebac cos takiego ? Phi.. to ja juz wole siedziec przy kompie
Bez przesady, kark nie jest elastyczny w ruchach poziomych (dlatego tak jak na filmach skręcenia dokonuje się przez umiejętny i gwałtowny skręt w orientacji poziomej), w ruchach pionowych przy maksymalnym naprężeniu i głowa i tak zatrzyma się brodą na rękojeści mostka. Gdyby to było takie łatwe, to wszyscy z wypadków wychodziliby roślinami, bo głowa zawsze leci do przodu i uderzamy z impetem brodą w mostek. Gorsze jest maksymalne wychylenie w tył, tam faktycznie może dojść do przerwania nerwów, stąd tak istotne są nagłówki w samochodach i częste kalectwo osób po wypadkach autobusowych (tam nie ma w ogóle zagłówków, a jak siedzimy tyłem do kierunku jazdy i kierowca zaliczy dzwona, to Hawking v2 gwarantowany), ale anatomicznie człowiek jest tak zbudowany, że głowa i tak z automatu pochyli się najczęściej do przodu (po niefortunnym wypadku), a nie do tyłu. Więc pochodzi w stabilizatorze i będzie żył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów