I to zdecydowanie policjantów, widać kasa na nich nie idzie na marne.
I to zdecydowanie policjantów, widać kasa na nich nie idzie na marne.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I ten płacz idiotki na końcu nad uszkodzonym autkiem. Aż się ciepło na sercu robi.
i jakis Polski szlauf Kasia w tle a jebal ja pies mogl jej leb rozjebac
Nawet by nie zauważyła, bo najważniejsze w życiu jest auto. I żeby chociaż spalił, a tu tylko szyba do wymiany. Ja pierdolę... Gardzę takimi polaczkami.
A tu ziomka zawijają, a ci im kurwa pomagają...
Duplikat
Zaraz ci skasują ten komentarz, bo naruszyłeś dwa sadolowe tabu na raz: 1. Jest zbyt krótki. 2. Nie podałeś linka do oryginału.
I jeszcze ostrzeżenie dostaniesz, jak moderacja mocno się wkurwi.
Bez sensu kompletnie. Można bluzgać, pluć na wszystkie nacje świata, pedałów, czarnuchów, lewaków i nawet wzywać do przemocy. Ale spróbuj tylko skomentować jednym słowem, albo napisać "było!" nie podając źródła.
Zaraz ci skasują ten komentarz, bo naruszyłeś dwa sadolowe tabu na raz: 1. Jest zbyt krótki. 2. Nie podałeś linka do oryginału.
Bez sensu kompletnie. Można bluzgać, pluć na wszystkie nacje świata, pedałów, czarnuchów, lewaków i nawet wzywać do przemocy. Ale spróbuj tylko skomentować jednym słowem, albo napisać "było!" nie podając źródła.
Widać, że tylko wybitne jednostki twojego pokroju mają problemy z artykułowaniem swoich myśli. Pewnie nasz język jest zbyt ubogi na wykwity twojego umysłu.
Tak szczerze to mi jakoś mega nie zależy 😁 Ja ogólnie dopiero niedawno dowiedziałem się o istnieniu sadola. Znajomy polecił mi tą stronę, ale dodał i ostrzegł abym nie czytał komentarzy bo mogę doznać urazu psychicznego dużo poważniejszego niż od samych filmików 🤣🤣 Mówił, że większych zwyroli na internecie nie ma 🤣🤣
Tak szczerze to mi jakoś mega nie zależy 😁 Ja ogólnie dopiero niedawno dowiedziałem się o istnieniu sadola. Znajomy polecił mi tą stronę, ale dodał i ostrzegł abym nie czytał komentarzy bo mogę doznać urazu psychicznego dużo poważniejszego niż od samych filmików 🤣🤣 Mówił, że większych zwyroli na internecie nie ma 🤣🤣
To prawda. Sadol to kloaka polskiego internetu, kto tu wchodzi, musi się ubrudzić. Jak przeżyjesz tu rok i pozostaniesz normalny, to będziesz twardy jak rusek, który przeżył mięsne szturmy pod Bachmutem.
[ Dodano 2024-07-03, 01:02 ]
Widać, że tylko wybitne jednostki twojego pokroju mają problemy z artykułowaniem swoich myśli. Pewnie nasz język jest zbyt ubogi na wykwity twojego umysłu.
Sztuka erudycji polega na zawarciu głębokiego przekazu w jednym, krótkim i emocjonalnie naładowanym słowie. Tylko wybitne jednostki, jak ja są do tego zdolne. Niestety, za to piękne słowo sypią się na tym portalu srogie bany, więc lepiej zamilczę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów