📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jaki oni maja przelicznik - jedna konczyna = 2 policjantow? To by bylo 8, pewnie jeszcze glowa = 2 to razem daje 10 policmajstrow do jednego murzyna - bedzie mial sie czym chwalic swoim ziomkom z paki
Zwierzęta często nie widzą (albo nie rozumieją) takiego wynalazku jakim jest szybka. Dopiero doświadczone życiowo np. psy wiedzą, że przez szybę przejść się nie da. Bohater naszego filmu widać nie nabrał jeszcze dostatecznego doświadczenia, ale wierzymy, że system więzienny nauczy go tego i owego.
Magik2501 On chciał ten wynalazek zbić a nie zrozumieć albo zobaczyć a w więzieniu tym bardziej mu się nie uda
Ale się zbiegło chętnych do jebaczki. Tylko ta nieszczęsna kamera...
Magik2501 napisał/a:
Zwierzęta często nie widzą (albo nie rozumieją) takiego wynalazku jakim jest szybka. Dopiero doświadczone życiowo np. psy wiedzą, że przez szybę przejść się nie da. Bohater naszego filmu widać nie nabrał jeszcze dostatecznego doświadczenia, ale wierzymy, że system więzienny nauczy go tego i owego.
ja uważam, że on po prostu chciał spierdolić. tak samo jak chciałbym spierdolić ja, czy ty, będąc na jego miejscu. myślę, że to jak najbardziej ludzkie - spróbować rozbić szybę - wykorzystać wszystkie możliwe opcje. to zdecydowanie dobrze o nim świadczy.
ty, jako biały, rozumiem, że położyłbyś się z miejsca i czekał aż przyjdą. i to jest ten twój "white power", kurwa.
Ja jako biły nie położylbym sie wlasnie tylko napiżdżal z psami. A małpa do klatki bo tam jej miejsce. Nie jestem oczywiscie rasistą .....
Jedno trzeba mu przyznać. Chciał zrobić to w iście holiłudzkim stylu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów