18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
murzyn w akademiku
jacek.walcz • 2009-05-15, 1:11
W akademiku z polskimi studentami mieszkał Murzyn. Nie znał polskich tradycji, więc pozostali mieszkańcy wkręcili mu że trzeba chodzić w kuchennych fatruchach (dla ściemy sami w nich chodzili) i o kolegach mówić 'pan' (i sami mowili). Murzyn się wkręcił.... i wyobraźcie sobie minę gościa który przyszedł w odwiedziny do Polaków a Murzyn w fartuchu otwiera drzwi i mowi: Panów nie ma w domu

sadistic.pl/czy-rozmiar-sie-liczy-vt11972.htm

-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
O................k 2009-11-17, 12:22
BueR_MadasS, stałeś się bardziej papieski od papieża, ŻAŁOSNE
Zgłoś
Demon_Lover 2009-11-17, 15:29
~BueR_MadasS[/color] To teraz przetłumacz mi to z obrazka na język Polski, bo niestety mój mózg nie rozumie takich skomplikowanych obcojęzycznych zdań.

BueR_MadasS napisał/a:

Karenz Ty bardziej w stronę mizernego trolla idziesz czy moze traktujesz nas jako lecznice dla wlasnych kompleksow?
no chyba ze spodobało Ci się drugie Ostrzeżenie ktore przed chwilą dostałes i chcesz się rozpedzic po 3
tak tylko profilaktycznie pytam

Moderator powinien sobie darować wywody i zgłaszać problemowe zachowania je na PW dla niewłaściwie zachowującego się użytkownika, bynajmniej tak się robi na innych forach.
Pozdrawiam.
Zgłoś
.................. 2009-11-17, 15:34
Demon_Lover napisał/a:

innych forach.

Więc jednak są jakieś inne, poza sadistic?
Zgłoś
Demon_Lover 2009-11-17, 18:35
~Linekk o takiej tematyce niekoniecznie - bynajmniej się nie spotkałam, ale miałam na myśli ogół. Może po prostu jestem przewrażliwiona, bo przez jakiś czas pełniłam funkcje moderatora i dlatego się czepiam.
Zgłoś
jonek00 2009-11-17, 19:35
Demon_Lover, ja przez jakiś czas pełniłem rolę wioskowego głupka ale niestety się przeprowadziłem do miasta i już się nie wyróżniam z tłumu. teraz przez analogię odnieś to do swojej sytuacji na sadistic.pl

morał z tego taki, że każda miejscówa rządzi się swoimi prawami
Zgłoś
Demon_Lover 2009-11-17, 21:37
~jonek00 - przykro mi, ale te literki są dla mnie nieczytelne, ponieważ mam wadę wzroku, a moje okulary walają się gdzieś w tym rozpiździaju jaki mam na biurku, więc może łaskawie napiszesz to większą czcionką, najlepiej w rozmiarze "Ogromny", bo wtedy treść Twojej wypowiedzi będzie dla mnie bardziej przyswajalna. ;]
Zgłoś
B................S 2009-11-17, 21:53
Demon_Lover Co z Ciebie za Moderatorka była skoro robisz OFFTOP jak sie patrzy
poszukaj odpowiedni dział i opisz ładnie w nim swoje zażalenia a jak nie to hmmm może udowodnię Ci żem naprawde upierdliwy i jak nie przestaniesz TUTAJ pisać nie na temat to po 2 ostrzeżeniu (słownym - z małej litery) następne będzie już wiązać sie z czerwona kreską pod avatarem

BTW
Często PW wysyłam do użytkowników a takie moje głupie posty moderatorskie może będą przestrogą dla innych userów ale to nie miejsce na takie rozprawy więc KONIEC
Zgłoś
M................n 2009-11-30, 0:45
To ja może opisze historie z akademika w miejscowości niedaleko. Być może ktoś już z was to słyszał bo to było ładnych pare lat temu i było o tym dość głośno.
Otóż dawno dawno temu w jednym z akademików z Trzcianki(rodzinne miasto zwyciężczyni uCANdance)
"studenci"(uczniowie szkoły z akademikiem) zrobili
sobie impre, jak to u studentów bywa po paru wódach
zaczęło zdeczka się nudzić wiec wymyślili ciekawą zabawę:
kolega wyjął narty, kombinezon gogle kijki i... zaczęli
po schodach zjeżdżać niczym po stoku. Pech chciał że piętro
niżej przechodziła dziewczyna na którą trafił slalomista,
dziewczyna straciła przytomność. Koledzy bardziej pijani wrócili do swoich pokojów pozostawiając sprawę w rękach trzeźwych kolegów z piętra- ci zadzwonili po pogotowie, po przyjeździe powiedzieli tylko sanitariuszom że usłyszeli huk i wyszli zobaczyć co sie stało i tak ją znaleźli. W międzyczasie dziewczyna odzyskała przytomność i dość mocno oszołomiona na pytania co sie stało powtarzała w kółko że potrącił ja narciarz... Sanitariusze zrobili wielkie oczy.
Koniec końców dziewczyna trafiła na 2 tygodnie do Złotowa(patrz wyjaśnienie niżej).

Złotów- znana w okolicy miejscowość w której znajduje sie zakład dla psychicznie chorych.(coś a'la zakład w Kościanie blisko Leszna)
dla wielbicieli poezji- mieszka tu Aleksander Rozenfeld
Zgłoś
jacek.walcz 2013-11-30, 22:59
Rhox napisał/a:

Na imprezie studenckiej była popijawa. Skończyło się alko ale oczywiście studentom było mało. Zrobili losowanie i na stację miała iść, już ledwo przytomna, Asia z kolegą. Idą kulturalnie po chodniku i zza rogu wychodzi dwóch policjantów, znajomy mówi do Asi żeby teraz się ogarnęła i nic nie odjebała. Ona złapała pion i starała się wyglądać na trzeźwą ale oczywiście kiedy mijali policjantów troszkę ją zawiało i potrąciła jednego z barka. Policjanci okazali się przyjaźnie nastawieni do obywateli, przytrzymał Asię, powiedział żeby już szli do domu. Kolega tam stał z policjantami jeszcze ich ugadując a Asia cofnęła się, zdjęła miniówkę, zdjęła stringi, wypięła na nich pieroga rozchylając wargi sromowe i krzyknęła: Pochłonę was skurwysyny!"

prawie się zakrztusiłem ze śmiechu

sadistic.pl/czy-rozmiar-sie-liczy-vt11972.htm

-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów