Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karenz Ty bardziej w stronę mizernego trolla idziesz czy moze traktujesz nas jako lecznice dla wlasnych kompleksow?
no chyba ze spodobało Ci się drugie Ostrzeżenie ktore przed chwilą dostałes i chcesz się rozpedzic po 3
tak tylko profilaktycznie pytam
Moderator powinien sobie darować wywody i zgłaszać problemowe zachowania je na PW dla niewłaściwie zachowującego się użytkownika, bynajmniej tak się robi na innych forach.
Pozdrawiam.
morał z tego taki, że każda miejscówa rządzi się swoimi prawami
poszukaj odpowiedni dział i opisz ładnie w nim swoje zażalenia a jak nie to hmmm może udowodnię Ci żem naprawde upierdliwy i jak nie przestaniesz TUTAJ pisać nie na temat to po 2 ostrzeżeniu (słownym - z małej litery) następne będzie już wiązać sie z czerwona kreską pod avatarem
BTW
Często PW wysyłam do użytkowników a takie moje głupie posty moderatorskie może będą przestrogą dla innych userów ale to nie miejsce na takie rozprawy więc KONIEC
Otóż dawno dawno temu w jednym z akademików z Trzcianki(rodzinne miasto zwyciężczyni uCANdance)
"studenci"(uczniowie szkoły z akademikiem) zrobili
sobie impre, jak to u studentów bywa po paru wódach
zaczęło zdeczka się nudzić wiec wymyślili ciekawą zabawę:
kolega wyjął narty, kombinezon gogle kijki i... zaczęli
po schodach zjeżdżać niczym po stoku. Pech chciał że piętro
niżej przechodziła dziewczyna na którą trafił slalomista,
dziewczyna straciła przytomność. Koledzy bardziej pijani wrócili do swoich pokojów pozostawiając sprawę w rękach trzeźwych kolegów z piętra- ci zadzwonili po pogotowie, po przyjeździe powiedzieli tylko sanitariuszom że usłyszeli huk i wyszli zobaczyć co sie stało i tak ją znaleźli. W międzyczasie dziewczyna odzyskała przytomność i dość mocno oszołomiona na pytania co sie stało powtarzała w kółko że potrącił ja narciarz... Sanitariusze zrobili wielkie oczy.
Koniec końców dziewczyna trafiła na 2 tygodnie do Złotowa(patrz wyjaśnienie niżej).
Złotów- znana w okolicy miejscowość w której znajduje sie zakład dla psychicznie chorych.(coś a'la zakład w Kościanie blisko Leszna)
dla wielbicieli poezji- mieszka tu Aleksander Rozenfeld
Na imprezie studenckiej była popijawa. Skończyło się alko ale oczywiście studentom było mało. Zrobili losowanie i na stację miała iść, już ledwo przytomna, Asia z kolegą. Idą kulturalnie po chodniku i zza rogu wychodzi dwóch policjantów, znajomy mówi do Asi żeby teraz się ogarnęła i nic nie odjebała. Ona złapała pion i starała się wyglądać na trzeźwą ale oczywiście kiedy mijali policjantów troszkę ją zawiało i potrąciła jednego z barka. Policjanci okazali się przyjaźnie nastawieni do obywateli, przytrzymał Asię, powiedział żeby już szli do domu. Kolega tam stał z policjantami jeszcze ich ugadując a Asia cofnęła się, zdjęła miniówkę, zdjęła stringi, wypięła na nich pieroga rozchylając wargi sromowe i krzyknęła: Pochłonę was skurwysyny!"
prawie się zakrztusiłem ze śmiechu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów