W akademiku z polskimi studentami mieszkał Murzyn. Nie znał polskich tradycji, więc pozostali mieszkańcy wkręcili mu że trzeba chodzić w kuchennych fatruchach (dla ściemy sami w nich chodzili) i o kolegach mówić 'pan' (i sami mowili). Murzyn się wkręcił.... i wyobraźcie sobie minę gościa który przyszedł w odwiedziny do Polaków a Murzyn w fartuchu otwiera drzwi i mowi: Panów nie ma w domu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:32
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już parę dobrych lat temu znajomy opowiadał taką historię ze swojego akademika, nie wiem czy to autentyk czy po prostu stara dobra anegdota.
Legenda studencka tak jak misja na marsa czy chlejąca Asia
Rhox napisał/a:
Legenda studencka tak jak misja na marsa czy chlejąca Asia
ok misje na marsa znam, a z tą Asią to co takiego? Opowiedz
to miejsko akademicka legenda, tez to słyszałem jak studiowałem a to już parę lat zeszło od czasu jak skończyłem studia
Bo co ma czarny? Czarny ma się słuchać białego
justeen napisał/a:
ok misje na marsa znam, a z tą Asią to co takiego? Opowiedz
Na imprezie studenckiej była popijawa. Skończyło się alko ale oczywiście studentom było mało. Zrobili losowanie i na stację miała iść, już ledwo przytomna, Asia z kolegą. Idą kulturalnie po chodniku i zza rogu wychodzi dwóch policjantów, znajomy mówi do Asi żeby teraz się ogarnęła i nic nie odjebała. Ona złapała pion i starała się wyglądać na trzeźwą ale oczywiście kiedy mijali policjantów troszkę ją zawiało i potrąciła jednego z barka. Policjanci okazali się przyjaźnie nastawieni do obywateli, przytrzymał Asię, powiedział żeby już szli do domu. Kolega tam stał z policjantami jeszcze ich ugadując a Asia cofnęła się, zdjęła miniówkę, zdjęła stringi, wypięła na nich pieroga rozchylając wargi sromowe i krzyknęła: Pochłonę was skurwysyny!"
Rhox napisał/a:
krzyknęła: Pochłonę was skurwysyny!"
nie wiem czemu ale mi się to przypomniało :
Noamek, poczytaj najpierw zasady pisania tematów i postów.
Karenz Ty bardziej w stronę mizernego trolla idziesz czy moze traktujesz nas jako lecznice dla wlasnych kompleksow?
no chyba ze spodobało Ci się drugie Ostrzeżenie ktore przed chwilą dostałes i chcesz się rozpedzic po 3
tak tylko profilaktycznie pytam
no chyba ze spodobało Ci się drugie Ostrzeżenie ktore przed chwilą dostałes i chcesz się rozpedzic po 3
tak tylko profilaktycznie pytam
Cytat:
Ostrzeżenie
można wiedzieć dlaczego capital letter? to dla Ciebie jakaś święta rzecz, czy tak Ci się napisało?
Dvs widzisz u Karenza, ten czerwony pasek
jakbyś wrzucił to
sadistic.pl/jezdziec-bez-glowy-vt16373.htm124082
jako nowy temat to mógłbyś sam dostać taką nagrodę bo to już było
reasumując capital letter dlatego aby uwidocznić że nie chodzi mi o zwykłe słowne ostrzeżenie ale o 'Ostrzeżenie' dawane przez moderacje za łamanie regulaminu
sadistic.pl/warnings.htm
jakbyś wrzucił to
sadistic.pl/jezdziec-bez-glowy-vt16373.htm124082
jako nowy temat to mógłbyś sam dostać taką nagrodę bo to już było
reasumując capital letter dlatego aby uwidocznić że nie chodzi mi o zwykłe słowne ostrzeżenie ale o 'Ostrzeżenie' dawane przez moderacje za łamanie regulaminu
sadistic.pl/warnings.htm
~BueR_MadasS już na forach warezowych się mniej Modzi czepiają o pierdoły niż tu :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów