18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
murzyn w akademiku
jacek.walcz • 2009-05-15, 1:11
W akademiku z polskimi studentami mieszkał Murzyn. Nie znał polskich tradycji, więc pozostali mieszkańcy wkręcili mu że trzeba chodzić w kuchennych fatruchach (dla ściemy sami w nich chodzili) i o kolegach mówić 'pan' (i sami mowili). Murzyn się wkręcił.... i wyobraźcie sobie minę gościa który przyszedł w odwiedziny do Polaków a Murzyn w fartuchu otwiera drzwi i mowi: Panów nie ma w domu

sadistic.pl/czy-rozmiar-sie-liczy-vt11972.htm

-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Nieto 2009-07-09, 3:31
Już parę dobrych lat temu znajomy opowiadał taką historię ze swojego akademika, nie wiem czy to autentyk czy po prostu stara dobra anegdota.
Zgłoś
R................x 2009-07-09, 8:37
Legenda studencka tak jak misja na marsa czy chlejąca Asia
Zgłoś
j................n 2009-07-09, 10:12
Rhox napisał/a:

Legenda studencka tak jak misja na marsa czy chlejąca Asia

ok misje na marsa znam, a z tą Asią to co takiego? Opowiedz
Zgłoś
meff 2009-07-09, 17:08
to miejsko akademicka legenda, tez to słyszałem jak studiowałem a to już parę lat zeszło od czasu jak skończyłem studia

ogólnie rzecz biorąc.... mam wyjebane
Zgłoś
Foka 2009-07-09, 18:06
Bo co ma czarny? Czarny ma się słuchać białego
Zgłoś
R................x 2009-07-10, 12:22 11
justeen napisał/a:

ok misje na marsa znam, a z tą Asią to co takiego? Opowiedz

Na imprezie studenckiej była popijawa. Skończyło się alko ale oczywiście studentom było mało. Zrobili losowanie i na stację miała iść, już ledwo przytomna, Asia z kolegą. Idą kulturalnie po chodniku i zza rogu wychodzi dwóch policjantów, znajomy mówi do Asi żeby teraz się ogarnęła i nic nie odjebała. Ona złapała pion i starała się wyglądać na trzeźwą ale oczywiście kiedy mijali policjantów troszkę ją zawiało i potrąciła jednego z barka. Policjanci okazali się przyjaźnie nastawieni do obywateli, przytrzymał Asię, powiedział żeby już szli do domu. Kolega tam stał z policjantami jeszcze ich ugadując a Asia cofnęła się, zdjęła miniówkę, zdjęła stringi, wypięła na nich pieroga rozchylając wargi sromowe i krzyknęła: Pochłonę was skurwysyny!"
Zgłoś
Noamek 2009-07-26, 6:57
Rhox napisał/a:

krzyknęła: Pochłonę was skurwysyny!"

nie wiem czemu ale mi się to przypomniało :

Zgłoś
.................. 2009-07-26, 7:41
Noamek, poczytaj najpierw zasady pisania tematów i postów.
Zgłoś
Karenz88 2009-11-16, 19:10
ja mam takiego na własność
wcale nie muszę go do niczego przekonywać
ja mu karze !
Zgłoś
B................S 2009-11-16, 19:30
Karenz Ty bardziej w stronę mizernego trolla idziesz czy moze traktujesz nas jako lecznice dla wlasnych kompleksow?
no chyba ze spodobało Ci się drugie Ostrzeżenie ktore przed chwilą dostałes i chcesz się rozpedzic po 3
tak tylko profilaktycznie pytam
Zgłoś
Dvs 2009-11-16, 23:22
Cytat:

Ostrzeżenie

można wiedzieć dlaczego capital letter? to dla Ciebie jakaś święta rzecz, czy tak Ci się napisało?
Zgłoś
B................S 2009-11-16, 23:34
Dvs widzisz u Karenza, ten czerwony pasek

jakbyś wrzucił to
sadistic.pl/jezdziec-bez-glowy-vt16373.htm124082
jako nowy temat to mógłbyś sam dostać taką nagrodę bo to już było

reasumując capital letter dlatego aby uwidocznić że nie chodzi mi o zwykłe słowne ostrzeżenie ale o 'Ostrzeżenie' dawane przez moderacje za łamanie regulaminu

sadistic.pl/warnings.htm
Zgłoś
Demon_Lover 2009-11-17, 0:03
~BueR_MadasS już na forach warezowych się mniej Modzi czepiają o pierdoły niż tu :/
Zgłoś
B................S 2009-11-17, 0:41 1
Demon_Lover

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów