10 lat temu, emitowany był na kanale (dzis nie do pomyślenia) TVN fajny program satyryczny, obśmiewający przyjęte stereotypy, bez poprawności politycznej. W tym odcinku Afroamerykanin doszukiwał się rasizmu u Białych, w każdym aspekcie ich postępowania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Murzyński wojownik. Te tłumaczenie na polski o dupę rozbić. Wkurwia Polska telewizja.
Kiedyś tvn obśniewało wszystkich. Ale potem wykupił go koncern Discovery i zaczęli filtrować treści. Nawet programy satyryczne zaczęli cenzurować. Przez te scenę wycięli cały odcinek SMShow, a następnie zawieszono na kilka lat produkcję. Interweniował sam Szewach Weiss, tropiciel antysemityzmu.
nie rozumiem dlaczego dziś nie do pomyślenia żeby coś takiego puścić w TV? Ani to obraźliwe, ani rasistowskie jak murzyn robi sobie jaja sam z siebie i dobrze się z tym czuje. No chyba, że dlatego że na TVN i TVP musi jakoś odgórnie lecieć naprzemiennie propaganda albo paradokumenty? Kto to kurwa w ogóle ogląda?
To sie czasy pozmieniały!
To, co kiedyś było agresywną i absurdalną prowokacją, dziś uchodzi za poprawne upomnienie się o swoje prawa.
To, co kiedyś było agresywną i absurdalną prowokacją, dziś uchodzi za poprawne upomnienie się o swoje prawa.
Po tytule spodziewalem się jakiegoś mapadu
Zauważ, że nawet kiedyś murzynów dało się lubić. Robili sobie jaja z siebie, z białych itd., i nikt nie miał do nikogo pretensji. Wydaje mi się, ze to pokolenie, które teraz tak żwawo manifestuje „tolerancje” odpowiedzialne jest za to całe spierdolenie, z którym mamy do czynienia.
nowynick napisał/a:
nie rozumiem dlaczego dziś nie do pomyślenia żeby coś takiego puścić w TV? Ani to obraźliwe, ani rasistowskie jak murzyn robi sobie jaja sam z siebie i dobrze się z tym czuje. No chyba, że dlatego że na TVN i TVP musi jakoś odgórnie lecieć naprzemiennie propaganda albo paradokumenty? Kto to kurwa w ogóle ogląda?
freaky napisał/a:
Kiedyś tvn obśniewało wszystkich. Ale potem wykupił go koncern Discovery i zaczęli filtrować treści. Nawet programy satyryczne zaczęli cenzurować. Przez te scenę wycięli cały odcinek SMShow, a następnie zawieszono na kilka lat produkcję. Interweniował sam Szewach Weiss, tropiciel antysemityzmu.
To samo było z "Ale plama"
W związku z okolicznościami domagam się oficjalnych przeprosin
obecnych dyrektorów stacji. Niech klękają XD
obecnych dyrektorów stacji. Niech klękają XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów