📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a mi się podoba, bo ten czarny na końcu ginie
Czarno to widzę
Nie było pierdolnięcia :<
Szczepus napisał/a:
Świeżutko z chamsko.pl skopiowane...
no i co w związku z tym?
tyle, że jesteś świadom pochodzenia tego pliku stanowiącego własność serwisu chamsko.pl i powinienneś to usunąć...
Poproś jutro panią na lekcji polskiego aby nauczyła Cię czytać.
Ja jakoś nie widzę aby gdziekolwiek pisało, iż ten materiał pochodzi z serwisu chamsko.pl.
Może mamy pokasować wszystkie materiały posiadające loga innych serwisów?
Ja jakoś nie widzę aby gdziekolwiek pisało, iż ten materiał pochodzi z serwisu chamsko.pl.
Może mamy pokasować wszystkie materiały posiadające loga innych serwisów?
Ty udajesz czy naprawdę jesteś taki [wstaw co chcesz]... ?
Możesz pozdrowić swoją panią od polskiego i przy okazji poprosić o korepetycje z logicznego myślenia. Nikt nie powiedział, że obrazek jest podpisany jedynie podał źródło z którego obraz został skopiowany. Tak właściwie to gdzie jest podane źródło pliku? Wypadałoby takie informacje zamieszczać.
Mimo, iż "regulamin" nie zobowiązuje administracji do sprawdzania pochodzenia wszystkiego co na tym śmietniku ląduje, to po zgłoszeniu podejrzenia naruszenia praw autorskich administracja powinna zainteresować się sprawą.
P.S było napisane a nie pisało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów