18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pener 2011-09-04, 23:44
agatka_95 napisał/a:

po zgłoszeniu podejrzenia naruszenia praw autorskich administracja powinna zainteresować się sprawą

posiadasz prawa autorskie do tego obrazka?
Zgłoś
FunkyKoval 2011-09-04, 23:52
Zgłoś
chomik3 2011-09-05, 11:41
To może wypowiem sie jako administrator serwisu chamsko.pl...

Użytkownik dodając obrazek na nasz serwis daje NAM do niego pełne prawa, możemy więc robić z nim co chcemy - powielać dalej itd. Użytkownik który zrobił obrazek równie dobrze mógł go dodać na inne serwisy, typu kfejk, gdzie jest podobny regulamin tym samym, kfejk mógł nie zerżnać obrazka z chamsko.pl...

Jednak osobiście i tak twierdze, że kfejk usunął logo i wstawił swoje, bo to w jego stylu.... już nie raz tam widziałem swoje obrazki i zdjęcia dodane z konta root, pisanie maili i zgłaszanie nic dla nich nie znaczy, nie raczą nawet odpisać

Dziękuje za uwagę i pozdrawiam sadoli ; )

Ps. wyraz "kfejk" pisany celowo
Zgłoś
H................g 2011-09-05, 13:21
Nie wiem czy wiecie, ale dopóki nie podpisze się jako autor tego obrazka(Co jest złamaniem praw autorskich) to tak długo jestem niewinny
Zgłoś
TTKZJ 2011-09-05, 17:01
Witam!

Jestem autorem tego komiksu (naprawdę). Oryginał dodałem na chamsko.pl, gdzie na początku widnieje napis "kiełbasa krakowska przedstawia komiks pod tytułem:" chamsko.pl/2140/Przygody_murzyna_w_kopalni czego tutaj nie ma, więc chciałem powiedzieć, że pozwalam na kopiowanie mojego "pseudo komiksu", ale pod warunkiem, że zostanie podane źródło.

PS. Nie pytajcie mnie czemu mam inny login niż na chamsko.pl
Zgłoś
uw2g2_88 2011-09-05, 17:17
ale żeby nago po kopalni chodzić.... oni jednak to głupie istoty są.
Zgłoś
Simply 2011-09-05, 19:03
agatka_95 napisał/a:

P.S było napisane a nie pisało

Lubię się do wszystkiego przypierdalać, więc dodam od siebie, że od niedawna obie formy są prawidłowe, jednak jeżeli obracasz się wokół kulturalnego i moralnego towarzystwa wypadałoby użyć "Było apisane".

Ale to takie małe "ale" ode mnie, bo lubię wszędzie wpierdolić swój nos.

Dzięki za uwagę.
Zgłoś
ciunex 2011-09-05, 20:11
mi się nie otwiera
Zgłoś
Szczepus 2011-09-06, 23:16 1
a to kurwa że jak już się podpierdala coś z innego serwisu to można by to ujawnić pokazując resztki swej godności a nie być taką ciotą jak Ty która tylko potrafi napisać : "no i?"
Zgłoś
~Angel 2011-09-06, 23:33 1
Szczepus napisał/a:

a to kurwa że jak już się podpierdala coś z innego serwisu to można by to ujawnić pokazując resztki swej godności a nie być taką ciotą jak Ty która tylko potrafi napisać : "no i?"

Wracaj głąbie do szkoły nauczyć się czytać!

Pisze wyraźnie skąd pochodzi ta wrzuta.
Jak macie problem, że srejk wjebał tam swoje logo to tam wylewajcie swoje żale.

Zgłoś
mYOUsick 2013-07-07, 2:02 4
Murzyn pojechał kiedyś do kopalni węgla...

...myślał, że to zjazd rodzinny.

Zgłoś
s................n 2013-07-07, 2:44 1
co ciekawe.... nawet mnie rozśmieszyło
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem