📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
agatka_95 napisał/a:
po zgłoszeniu podejrzenia naruszenia praw autorskich administracja powinna zainteresować się sprawą
posiadasz prawa autorskie do tego obrazka?
To może wypowiem sie jako administrator serwisu chamsko.pl...
Użytkownik dodając obrazek na nasz serwis daje NAM do niego pełne prawa, możemy więc robić z nim co chcemy - powielać dalej itd. Użytkownik który zrobił obrazek równie dobrze mógł go dodać na inne serwisy, typu kfejk, gdzie jest podobny regulamin tym samym, kfejk mógł nie zerżnać obrazka z chamsko.pl...
Jednak osobiście i tak twierdze, że kfejk usunął logo i wstawił swoje, bo to w jego stylu.... już nie raz tam widziałem swoje obrazki i zdjęcia dodane z konta root, pisanie maili i zgłaszanie nic dla nich nie znaczy, nie raczą nawet odpisać
Dziękuje za uwagę i pozdrawiam sadoli ; )
Ps. wyraz "kfejk" pisany celowo
Użytkownik dodając obrazek na nasz serwis daje NAM do niego pełne prawa, możemy więc robić z nim co chcemy - powielać dalej itd. Użytkownik który zrobił obrazek równie dobrze mógł go dodać na inne serwisy, typu kfejk, gdzie jest podobny regulamin tym samym, kfejk mógł nie zerżnać obrazka z chamsko.pl...
Jednak osobiście i tak twierdze, że kfejk usunął logo i wstawił swoje, bo to w jego stylu.... już nie raz tam widziałem swoje obrazki i zdjęcia dodane z konta root, pisanie maili i zgłaszanie nic dla nich nie znaczy, nie raczą nawet odpisać
Dziękuje za uwagę i pozdrawiam sadoli ; )
Ps. wyraz "kfejk" pisany celowo
Nie wiem czy wiecie, ale dopóki nie podpisze się jako autor tego obrazka(Co jest złamaniem praw autorskich) to tak długo jestem niewinny
Witam!
Jestem autorem tego komiksu (naprawdę). Oryginał dodałem na chamsko.pl, gdzie na początku widnieje napis "kiełbasa krakowska przedstawia komiks pod tytułem:" chamsko.pl/2140/Przygody_murzyna_w_kopalni czego tutaj nie ma, więc chciałem powiedzieć, że pozwalam na kopiowanie mojego "pseudo komiksu", ale pod warunkiem, że zostanie podane źródło.
PS. Nie pytajcie mnie czemu mam inny login niż na chamsko.pl
Jestem autorem tego komiksu (naprawdę). Oryginał dodałem na chamsko.pl, gdzie na początku widnieje napis "kiełbasa krakowska przedstawia komiks pod tytułem:" chamsko.pl/2140/Przygody_murzyna_w_kopalni czego tutaj nie ma, więc chciałem powiedzieć, że pozwalam na kopiowanie mojego "pseudo komiksu", ale pod warunkiem, że zostanie podane źródło.
PS. Nie pytajcie mnie czemu mam inny login niż na chamsko.pl
ale żeby nago po kopalni chodzić.... oni jednak to głupie istoty są.
agatka_95 napisał/a:
P.S było napisane a nie pisało
Lubię się do wszystkiego przypierdalać, więc dodam od siebie, że od niedawna obie formy są prawidłowe, jednak jeżeli obracasz się wokół kulturalnego i moralnego towarzystwa wypadałoby użyć "Było apisane".
Ale to takie małe "ale" ode mnie, bo lubię wszędzie wpierdolić swój nos.
Dzięki za uwagę.
a to kurwa że jak już się podpierdala coś z innego serwisu to można by to ujawnić pokazując resztki swej godności a nie być taką ciotą jak Ty która tylko potrafi napisać : "no i?"
Szczepus napisał/a:
a to kurwa że jak już się podpierdala coś z innego serwisu to można by to ujawnić pokazując resztki swej godności a nie być taką ciotą jak Ty która tylko potrafi napisać : "no i?"
Wracaj głąbie do szkoły nauczyć się czytać!
Pisze wyraźnie skąd pochodzi ta wrzuta.
Jak macie problem, że srejk wjebał tam swoje logo to tam wylewajcie swoje żale.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów