📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Weź tu wyślij niewolnika do sklepu.
I chuj po pierogach bo mąki jełop nie kupił
I chuj po pierogach bo mąki jełop nie kupił
Poza tym to fejk, koleś nagrywa to zwykłą kamerką, bo nigdy nie widziałem by kamera przemysłowa tak się trzęsła.
Poza tym to fejk, koleś nagrywa to zwykłą kamerką, bo nigdy nie widziałem by kamera przemysłowa tak się trzęsła.
Ależ on jest kurwa brzydki
Może ktoś zrobić, żeby było z dźwiękiem?
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
ukryta kamera na górnej półce między chlebami... kurwa.. gdyby to faktycznie była kamera sklepowa, na tej wysokości... to ten film by nie zobaczył światła dziennego przez wcześniejsze zajebanie jej przez ów gównianoskórego osobnika
Ściema, gość z ekipy treck'a płacą mu za pakowanie Razem z M. Karmowskim po targach śmiga.
Ale musi bawełny dziennie napierdalać, żeby tak zmutować.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów