Misiel wam wybacza hahahaahaha
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No i będzie kolejny vloger celebryta. Pierdolone polaczki będą oglądać i komentować.
Cytat:
No i będzie kolejny vloger celebryta. pie**olone polaczki będą oglądać i komentować.
Ale ty jesteś głupi chłopaku
Jedyny Misiel, którego lubię haha
No i będzie kolejny vloger celebryta. Pierdolone polaczki będą oglądać i komentować.
Nie zdziwię się zbytnio jeśli okażesz się mrocznym prorokiem, dzisiaj na celebrytę kreują niemal każdego, kto ma na necie ponad 100 tys wyświetleń a czarnuch wjedzie na scenę na taczce politpoprawności. Ot poliaczki
Zdecydowanie widziałbym na jego miejscu tego bezdomnego czarnucha po technicznych studiach, ktory gościł jakiś czas temu chyba nawet na sadolu.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
to chyba murzyn z urban city nie?
Kolejna twarz do pisuarów.
SexRex napisał/a:
E tam... Czarny czy nie, ładnie do sprawy podszedł. Z dystansem, bez zbędnego napinania się. Fajnie że są u nas ludzie którzy potrafią tak zareagować na obelgi, a nie miotać się przed kamerą i sypać kurwami.
Może wybaczać, bo wie, że większość z tych, którzy mu wrzucają nie odchodzi od komputera dalej jak na odległość do własnego kibla. Później Bambo odreagowuje na naszych dziewczynach, które swoją drogą lecą na takiego, bo to szpan, modne i świadczy o otwartości i tolerancji. A on cieszy się z ich głupoty i odwala swoją robotę pokojowo mszcząc się na białych za cały ten rasizm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów