Misiel wam wybacza hahahaahaha
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i będzie kolejny vloger celebryta. Pierdolone polaczki będą oglądać i komentować.
Cytat:
No i będzie kolejny vloger celebryta. pie**olone polaczki będą oglądać i komentować.
Ale ty jesteś głupi chłopaku
Jak mnie wkurwia to całe urban city i bezmózgie, komercyjne marionetki zachwycające się tym gównem
szwagier9 napisał/a:
No i będzie kolejny vloger celebryta. Pierdolone polaczki będą oglądać i komentować.
Nie zdziwię się zbytnio jeśli okażesz się mrocznym prorokiem, dzisiaj na celebrytę kreują niemal każdego, kto ma na necie ponad 100 tys wyświetleń a czarnuch wjedzie na scenę na taczce politpoprawności. Ot poliaczki
Zdecydowanie widziałbym na jego miejscu tego bezdomnego czarnucha po technicznych studiach, ktory gościł jakiś czas temu chyba nawet na sadolu.
to chyba murzyn z urban city nie?
Kolejna twarz do pisuarów.
SexRex napisał/a:
E tam... Czarny czy nie, ładnie do sprawy podszedł. Z dystansem, bez zbędnego napinania się. Fajnie że są u nas ludzie którzy potrafią tak zareagować na obelgi, a nie miotać się przed kamerą i sypać kurwami.
Może wybaczać, bo wie, że większość z tych, którzy mu wrzucają nie odchodzi od komputera dalej jak na odległość do własnego kibla. Później Bambo odreagowuje na naszych dziewczynach, które swoją drogą lecą na takiego, bo to szpan, modne i świadczy o otwartości i tolerancji. A on cieszy się z ich głupoty i odwala swoją robotę pokojowo mszcząc się na białych za cały ten rasizm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów