Miazga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Postawie piwo za tłumaczenie z murzyńskiego na polski.
czekam jak pierwszy koment przegoni piwkami sam temat
On tak mowi po Polsku jak ten co to nagrywal po angielsku SAID to mi sie z kebabami kojarzy tylko.
PustaKiermana napisał/a:
On tak mowi po Polsku jak ten co to nagrywal po angielsku SAID to mi sie z kebabami kojarzy tylko.
To on w ogóle po angielsku gada?
Płytkę uszkodzili, tą po lewej stronie od razu obok ramienia czarnego. I zamiast ją naprawiać, to kręcą filmik. Tępe chvje z Polski.
kogo bawia jeszcze tacy imigranci jak ten murzyn czy jakis inny meksykaniec czy ruski mowiacy kurwa ,fajna dupa czy inne tego typu hasla ? Jak dla mnie to smieszne sa te nieuki z naszego kraju po zawodowce ledwo dukajace po angielsku szukajacy szczescia w irlandii anglii myslacy ze zarabiajac 1000 euro zbawia siebie i wroca piekni i bogaci a potem wstyd im sie przyznac ze polowe przepili reszte wydali sami nie wiedza na co i nie maja za co wrocic czesto
Gratuluję!
To z Holandii.
Dzięki takim "nauczycielom języka polskiego", Polaków mieszkających w Holandii wita się słowami "kurwa, chuj, cipa". Wiem, że dla robotnika z budowy szczytem marzeń jest nauczenie obcokrajowca wszystkich polskich przekleństw, lecz nie zdaje on sobie sprawy, że później każdego Polaka mieszkającego w Holandii uważa się za idiotę, który potrafi tylko przeklinać(bo każdy zna już znaczenie słów - kurwa, chuj, cipa), pić najtańsze browary z Aldi i kraść wszystko co da się ukraść.
Dziękuje Wam Rodacy - teraz już chyba wiadomo dlaczego Geert Wilders chce się Nas pozbyć.
To z Holandii.
Dzięki takim "nauczycielom języka polskiego", Polaków mieszkających w Holandii wita się słowami "kurwa, chuj, cipa". Wiem, że dla robotnika z budowy szczytem marzeń jest nauczenie obcokrajowca wszystkich polskich przekleństw, lecz nie zdaje on sobie sprawy, że później każdego Polaka mieszkającego w Holandii uważa się za idiotę, który potrafi tylko przeklinać(bo każdy zna już znaczenie słów - kurwa, chuj, cipa), pić najtańsze browary z Aldi i kraść wszystko co da się ukraść.
Dziękuje Wam Rodacy - teraz już chyba wiadomo dlaczego Geert Wilders chce się Nas pozbyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów