📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ze spokojem mozna uznac to za atak terrorystyczny przez rozpylanie szkodliwej substancji. zadzwonic po antyterrorke i niech odjebia malpe z miejsca, proste - chwasty sie wyrywa.
Miejsce chujtoka jest tam gdzie serwer jego a nie tu.. w pizdu z tym
nabrali mudżynów to mają a u nas najwięcej Mongołów widać po twarzach
welder72 napisał/a:
Śnieg? Kurwa gaśnicą proszkową?!
Nie uważasz, że masz nieco wygórowane wymagania wobec tego czarnego pacana?
Mój post został usunięty, bo nic nie wnosi? Wnosi tyle, że pokazuję swoją dezaprobatę, jak pizdoki zalewają tę stronę, a moderacja na to przyzwala, zamiast wyjebać z adnotacją, by nie promować na sadolu innych portali. Więc napiszę - won na kwejka, wykop albo pudelka z tym gównem i wnoszę swym postem to, że nie chcę pizdoków tutaj widzieć. Pizdok promuje lizanie kibla (tak, dosłownie było takie wyzwanie), podkładanie komuś nóg, gdy podskoczy, czy zjebanych wyzwań. Po tych lizaniach kibla / pisuarów kilka osób trafiło do szpitala z sepsą. Tak, pisze się w Polsce wyzwań, nie czelendży. To chujstwo promuje bardzo niebezpieczne trendy i zachowania przez które nie jedna osoba już straciła zdrowie oraz życie. Do tego pizdok to koń trojański na usługach chińskiego rządu. Pewnie niektórzy nie wiedzą, że tik tok jest chiński, nie amerykański. Skośnookie ryżojady mają za pomocą pizdoka dostęp do kamer w smartfonie, mikrofonu, listy zainstalowanych aplikacji, SMSów, maili, mikrofonu, pozycji GPS itp i mogą uaktywniać poszczególne komponenty telefonu nawet, gdy go nie używasz, ale jest włączony. Im więcej telefonów ma zainstalowanego pizdoka, tym bardziej ryżojady mają wgląd do sytuacji geopolitycznej w danym kraju. Trump albo Baiden, nie pamiętam zbanował pizdoka, a senatorowie, kongresmeni i inne osoby silnie powiązane z rządem USA mają BEZWZGLĘDNY ZAKAZ instalowania tego gówna na swoich telefonach. Google, czy cukierman też szpieguje, ale wolę, by właścicielami moich danych był rząd amerykański, niż chiński. Zapraszam do obejrzenia tego filmu. Może co niektórym odblokują się jakieś klapki w mózgu i przestanie wrzucać szambo stamtąd tutaj robiąc przy tym darmową promocję konia trojańskiego obcego reżimu i wywiadu.
Czy Sadistic jest koniem trojańskim?
Odjąd mam zainstalowanego sadistica, wyświetlają mi się reklamy agencji towarzyskich, PiS-u, kilku zakładów pogrzebowych i radzieckiej FSB. Żona na mnie jakoś dziwnie patrzy, a pies sąsiada zaczął szczekać, mimo, że zawsze był grzeczny. Wczoeaj zgubiłem stówę i grzebień, chuj z grzebieniem, ale kasy szkoda. Nie wiem, czego jeszcze się spodziewać, ale już nie śpię spokojnie jak kiedyś...
Odjąd mam zainstalowanego sadistica, wyświetlają mi się reklamy agencji towarzyskich, PiS-u, kilku zakładów pogrzebowych i radzieckiej FSB. Żona na mnie jakoś dziwnie patrzy, a pies sąsiada zaczął szczekać, mimo, że zawsze był grzeczny. Wczoeaj zgubiłem stówę i grzebień, chuj z grzebieniem, ale kasy szkoda. Nie wiem, czego jeszcze się spodziewać, ale już nie śpię spokojnie jak kiedyś...
smc napisał/a:
Czy Sadistic jest koniem trojańskim?
Bierz połowę, albo zmień dilera. Nie ma i nigdy nie istniała aplikacja sadistica na komputery, czy telefony. Albo żyjemy w równoległych wszechświatach. A żona na ciebie krzywo patrzy, bo ci dopierdala rogi z sąsiadem. Bo ty trzy ruchy i worek suchy, a twój sąsiad może ją jebać godzinami. Dzięki niemu dowiedziała się, co to jest orgazm wielokrotny.
0rion napisał/a:
ze spokojem mozna uznac to za atak terrorystyczny przez rozpylanie szkodliwej substancji. zadzwonic po antyterrorke i niech odjebia malpe z miejsca, proste - chwasty sie wyrywa.
O kuwa. To daj numer do tej antyterrorki
Pierdolone czarne bambusy powinni ich wytruć szczepionkami wszystkich swiat bez nich bedzie lepszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów