Jeżeli nie wie jak z niego korzystać, to musi próbować go zniszczyć...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@UP to że pisuar jest bardziej rozwinięty ewolucyjnie nie oznacza że możesz naśmiewać się z czarnuchów
Bo to, co nieznane napawa nas lękiem. A kiedy nie kumają, reagują agresją.
Nie zdziwi mnie jak zaraz wydadzą gdzieś w Europie nakaz demontażu wszystkich pisuarów..
Idzie czarnoskóry przez pustynie umiera praktycznie z braku wody i gorąca. Spotyka diabła, diabeł mówi, że może spełnić jego trzy życzenia... Koleś myśli myśli i nagle doznaje olśnienia. Krzyczy: Chcę być biały, mieć dużo wody i dużo dup! Diabeł bez zastanowienia wypowiada zaklęcie i zamienia typa w kibel.
Idzie czarnoskóry przez pustynie umiera praktycznie z braku wody i gorąca. Spotyka diabła, diabeł mówi, że może spełnić jego trzy życzenia... Koleś myśli myśli i nagle doznaje olśnienia. Krzyczy: Chcę być biały, mieć dużo wody i dużo dup! Diabeł bez zastanowienia wypowiada zaklęcie i zamienia typa w kibel.
Różnica pomiędzy nimi jest taka że pisuar czy sracz są do czegoś potrzebne.
Pisuar wygrał, bo został zamontowany przez białego. W lepiankach z krowiego gówna się takich nie uświadczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów