📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za tytuł piwo.
Murzyn mówiący o ludziach to jak gimbus pieprzący o prawdziwej milosci
jebać czarne spierdoliny
ooo, gadajacę małpy
Ten przeklęty rasizm świata.
Niech nic nie będzie czarne, białe czy żółte.
Moim marzeniem jest, żeby istniało tylko jedno gówno.
Jak bardzo zintegrowane w ten sposób społeczeństwo, ucieszyłoby globalistów.
Sapwood napisał/a:
Ten przeklęty rasizm świata.
Jeśli chcesz się pozbyć rasizmu to po prostu zajeb wszystkich nieludzi (białych). Takie proste,
@up chyba chciales powiedziec zeby bialych zostawil w spokoju.
A co do filmiku to w dupach sie poprzewracalo nierobom.
A co do filmiku to w dupach sie poprzewracalo nierobom.
Spytali dwóch murzynów, no ja pierdolę. To na tej samej zasadzie można zrobić wywiad z 2 pedałami i stwierdzić, że cała biała rasa to pedały.
Niewolnik ma zapierdalać, a nie Pana lubić. Nie ma białych przyjacół, bo Pan też go nie lubi. A tak przy okazji, rasizm jest bardzo zdrowym światopoglądem.
Do zwierzaka numer 2.
Nie lubisz białych, nie lubisz nic białego?
W takim razie wyp.. z kraju który załozyli biali, pozbadź się samochodu, ubrań, telewizora, telefonu i mase innych rzeczy - przecież skonstruowali je biali ludzie, wyprowadź się ze swojego domu (powiedzmy sobie szczerze, wy czarnuchy mieszkaliście/mieszkacie z domów z gówna, nawet nie mów w języku angielskim (jest on językiem białych), tylko nakurwiaj po "murzyńsku"
Nie lubisz białych, nie lubisz nic białego?
W takim razie wyp.. z kraju który załozyli biali, pozbadź się samochodu, ubrań, telewizora, telefonu i mase innych rzeczy - przecież skonstruowali je biali ludzie, wyprowadź się ze swojego domu (powiedzmy sobie szczerze, wy czarnuchy mieszkaliście/mieszkacie z domów z gówna, nawet nie mów w języku angielskim (jest on językiem białych), tylko nakurwiaj po "murzyńsku"
@Sapwood
Istnieje już coś takiego i nazywamy to ciapakami. Najgorsze gówno ze wszystkich. Oddałbym lewe jajo za w zamian za mozliwość wyjebania ich w kosmos.
Istnieje już coś takiego i nazywamy to ciapakami. Najgorsze gówno ze wszystkich. Oddałbym lewe jajo za w zamian za mozliwość wyjebania ich w kosmos.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów