dev17 napisał/a:
Sami tak będziecie żryć, bando ćwoków. Małolaty na wychowaniu rodziców i nie wiecie co to głód.... zobaczymy czy tak się bedziecie śmiali jak rodzice was pojebią. Żeby coś zrozumieć należy to poczuć na własnej dupie. I nie.. nie, pseudo fachowcy, nic mi nie brakuje w życiu. Szkoda mi takich buraków którzy śmieję sie ze wszystkiego i ze wszystkich. Karma ma moc i was znajdzie. Peace bando buraków. (Macie przynajmniej po 14 lat ?)
To skoro ci nic nie brakuje w życiu czego się napinasz? Jak sam nie cierpiałeś głodu to czego innych pouczasz. Kochasz czarnuchów to ich karm. Zabierz swoim dzieciom żeby poznały co to głód a daj bambusom. Piszący tu nie mają 14-stu lat. To dobrze. Widać rodzice ich nie pojebali tylko od wczesnej młodości wpajali im odpowiednie wartości co do zachowań wobec czarnej hołoty.
dev17 napisał/a:
Sami tak będziecie żryć, bando ćwoków. Małolaty na wychowaniu rodziców i nie wiecie co to głód.... zobaczymy czy tak się bedziecie śmiali jak rodzice was pojebią. Żeby coś zrozumieć należy to poczuć na własnej dupie. I nie.. nie, pseudo fachowcy, nic mi nie brakuje w życiu. Szkoda mi takich buraków którzy śmieję sie ze wszystkiego i ze wszystkich. Karma ma moc i was znajdzie. Peace bando buraków. (Macie przynajmniej po 14 lat ?)
Czego się napinasz? Kochasz czarnuchów to zabierz żarcie swoim dzieciom i daj czarnuchom. Twoje dzieci poznają co to głód i będziesz zadowolony.