📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może nie błysnę, ale powiem jedno - dobrze tak głupiej kurwie, oby ją jakieś arabusy czy murzyni zajebali.
No i gdzie to uderzenie?
Niech do Szwecji leci daje się poniżać niech pozwie do sądu ciapatych to jeszcze im odszkodowanie da
Ale tak obiektywnie patrząc to co od polaka nie można dostać wpierdolu ? I co mam się stąd wynieść i nienawidzić polaków za to ?
Czego nie rozumiecie? Przecież po to to całe multi kulti i inne refuges welcome, żeby się załapać na gangbang pomimo szkaradnej aparycji...
Nie wiem czy za lekko jej przypierdolił w łeb, że nie zabił,
czy za mocno i jej tak zostało
czy za mocno i jej tak zostało
pazuzu napisał/a:
Ale tak obiektywnie patrząc to co od polaka nie można dostać wpierdolu ? I co mam się stąd wynieść i nienawidzić polaków za to ?
Nie, przestać być pedałem
BTW już wiadomo kto podkłada głos łysej w blok ekipie
nie będę pierwszym który stwierdził że ta ,,pani,, jest facetem,
no chyba że jest pod innym wpływem, naprzykład z narko-odpierdalaczy
no chyba że jest pod innym wpływem, naprzykład z narko-odpierdalaczy
A mnie tam rozpierdala cała obecna sytuacja na świecie, podwójne standardy i takie pierdolenie jednej i drugiej strony.
Z jednej stropy pierdolenie, jak to wpuszczanie bez sprawdzania, czy nawet kontroli, do kraju patoli to nic złego, i udawanie że nie ma problemu i bagatelizowanie przestępstw obcokrajowców, a z drugiej podobne pierdolenie o tym jak to każdego czarnego i ciapatego chuligana trzeba odjebać, jednocześnie bagatelizując i udając że nasze rodzime sebiksy są niewiele mniejszą patologią, szczególnie w skali naszego kraju, gdzie seby i reszta patoli są dużo większym problemem od ciapatych, których u nas po prostu nie ma (bo bieda jak chuj, a za odrą wysokie zasiłki).
Z jednej stropy pierdolenie, jak to wpuszczanie bez sprawdzania, czy nawet kontroli, do kraju patoli to nic złego, i udawanie że nie ma problemu i bagatelizowanie przestępstw obcokrajowców, a z drugiej podobne pierdolenie o tym jak to każdego czarnego i ciapatego chuligana trzeba odjebać, jednocześnie bagatelizując i udając że nasze rodzime sebiksy są niewiele mniejszą patologią, szczególnie w skali naszego kraju, gdzie seby i reszta patoli są dużo większym problemem od ciapatych, których u nas po prostu nie ma (bo bieda jak chuj, a za odrą wysokie zasiłki).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów