📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za Mike'a zawsze piwo.. Już po ciebie idzie..
Stare dobre czasy
Dach nad głową i jeść dadzą, życie jak w niebie mieli w porównaniu do tego co jest teraz w afryce
Założę się że sporo murzynów stamtąd by chętnie poszło na takie warunki...
Założę się że sporo murzynów stamtąd by chętnie poszło na takie warunki...
Od Mike'a proszę trzy chuje w bok. Nie dam piwa.
A tak naprawde, to dobrze im było... bo po zniesieniu niewolnictwa przez lincolna wysiedlili ich na antyle..a tam bez swoich panów nie umieli żyć (wiadomo, dach nad głową da, żryć tak samo) i wielu z nich umarło..Jakby mieli możliowść wrócenia do swoich panów to by wrócili.
Taki dowcip sytuacyjny.
Co się stanie po skrzyżowaniu murzyna z ośmiornicą?
Nie wiem, ale na pewno będzie zajebiście zbierać bawełnę
Co się stanie po skrzyżowaniu murzyna z ośmiornicą?
Nie wiem, ale na pewno będzie zajebiście zbierać bawełnę
To były piękne dni, po prostu piękne dni...
Teraz nie mają zajęcia i kradną.
Teraz nie mają zajęcia i kradną.
Co tam kurwa robi Wesley Snipes?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów