📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
To są kurwa gruuuube lata przyzwalania na takie zachowania jak jebany złodziej ma pretensje, że nie pozwalają mu kraść i kiedy ktoś stosuje środki przymusu bezpośredniego wobec tych zwierząt to od razu krzyki aby na policje dzwonić...
No kurwa niepojęte aby złodziejska kurwa miała pretensje i domagała się policji bo jej kurwa nie pozwalają kraść.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No kurwa niepojęte aby złodziejska kurwa miała pretensje i domagała się policji bo jej kurwa nie pozwalają kraść.
Mi zawsze w takich filmikach brakuje żeby ktoś takiemu kurwiszczu (bo może niebinarne) solidną bułę na ryj wystrzelił w samoobronie. Chociaż i tak śmiesznie jak tam od niechcenia jedną ręką gość zza pleców typiarę kładzie.
za spokojne te afgańczyki
zmniejszyć populacje małp !!!! do minimum !!!! zwierzęta to nie ludzie rozróżniać barany !
~VeIture napisał/a:
To są kurwa gruuuube lata przyzwalania na takie zachowania jak jebany złodziej ma pretensje, że nie pozwalają mu kraść i kiedy ktoś stosuje środki przymusu bezpośredniego wobec tych zwierząt to od razu krzyki aby na policje dzwonić...
"Dzwoń po pierdolona policję" powinni to im pokazać jak przyjadą bronić uciśnioną afrykańską mniejszość.
Kurwa ja może jestem pojebany ale poczekał bym sobie aż takie dwie szmaty przyjdą mi do sklepu i po prostu bym je uprowadził. Żadnych kamer, nagrywania, srania. Tylko w pizdę i do piwnicy. Oj odpracowały by swoje.
loky napisał/a:
"Dzwoń po pierdolona policję" powinni to im pokazać jak przyjadą bronić uciśnioną afrykańską mniejszość.
Witamy w dzisiejszych czasach..!
garota napisał/a:
Kurwa ja może jestem pojebany ale poczekał bym sobie aż takie dwie szmaty przyjdą mi do sklepu i po prostu bym je uprowadził. Żadnych kamer, nagrywania, srania. Tylko w pizdę i do piwnicy. Oj odpracowały by swoje.
Masz plantację bawełny w piwnicy?
BLM po brytyjsku u pakoli sklepie?
już BLM się uzbierały w obronie złodziejstwa i sklep został zamknięty... Ja pierdolę.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów