Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak będzie niedługo wyglądać europa jak zamiast dzieci będziecie wychowywać pieski i kotki, a tej resztce dacie do oglądania kolorowy syf który całkowicie ich zdegeneruje.
Hahaha " niedługo " dobre masz te żarty masz jeszcze jakieś? Co nastepne? Że jak żydzi dojdą do władzy to bedzie źle ? Kurwa to juz jest typie
Co jest w tym żartem? Ludzie zatracili naturalne potrzeby macierzyńskie, od wygody i naturalnych braków zagrożeń głupieją i się degenerują, a media im jeszcze w tym "pomagają". Nie ma w tym nic do śmiechu. Poza tym, tyle razy edytowałeś komentarz żeby poprawić 1 zdanie, a próbujesz mnie pouczyć
Co jest w tym żartem? Ludzie zatracili naturalne potrzeby macierzyńskie, od wygody i naturalnych braków zagrożeń głupieją i się degenerują, a media im jeszcze w tym "pomagają". Nie ma w tym nic do śmiechu. Poza tym, tyle razy edytowałeś komentarz żeby poprawić 1 zdanie, a próbujesz mnie pouczyć
Typie chodzi mi o to ze to juz jest już dawno poszło a ty piszesz " niedługo " to jest ten żart a edytowałem bo jestem na jebanym telefonie i walczę z autokorektą. Idź ty w chuj z tą twoja wizją przyszłości z wczoraj .
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaCo jest w tym żartem? Ludzie zatracili naturalne potrzeby macierzyńskie, od wygody i naturalnych braków zagrożeń głupieją i się degenerują, a media im jeszcze w tym "pomagają". Nie ma w tym nic do śmiechu. Poza tym, tyle razy edytowałeś komentarz żeby poprawić 1 zdanie, a próbujesz mnie pouczyć
To że ty nie ruchasz i się nie rozmnażasz to już twój problem , nie mierz wszystkich swoją miarą
To że ty nie ruchasz i się nie rozmnażasz to już twój problem , nie mierz wszystkich swoją miarą
Gdybyś się już ruchał tyle razy co ja to też miałbyś dość
Gdybyś się już ruchał tyle razy co ja to też miałbyś dość
No no , bajki to każdy wymyślać może
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów