Kurde i jak tu nie mieć negatywnego zdania o czarnoskórych tak owszem biali też potrafią zachowywać się jak małpy, ale ile jest przypadków że całe stado takich małp demoluje niszczy i rozpierdala lub przekopuje kogoś a czy ktoś widzi podobne sytuacje u białych ludzi? Przecież oni tam żyją tak samo jak oni podobne warunki normy itp i jakoś brak mi filmików z białymi za to od chuja tego typu nie mówię tylko o sadisticu, to nie może być przypadek bo też trzeba zwracać uwagę na zachowanie samic/ewentualnie osób pobocznych i tu już wgl jest przepaść całkowita bo czarnoskóre baby są niekiedy bardziej agresywne od ich samców ewentualnie dodatkowo ich prowokują do bójki, gdzie białe kobiety albo już są spanikowane i płaczą albo jakoś próbują załagodzić sytuację szarpiąc swojego samca do tyłu a czarne często włączają się do bójki napierdalają przeciwnika - no kurwa istnie kobiece zachowanie... W sumie statystyki przestępstw w USA pokazują prawdę, są po prostu głupsi i bardziej agresywni ktoś kiedyś mądrze tutaj to rozpisał, mimo wszystko nie jestem rasistą nie uważam się za lepszego ponieważ wiem że znajdzie się milion czarnych mądrzejszych ode mnie jednak trzeba pewne prawdy zaakceptować a nie udawać że jest inaczej...
*brak - nie znaczy że nie ma bo jak wspomniałem zdarzają się biali zachowujący się podobnie jednak liczba takich przypadków jest znacznie mniejsza.