📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
"łaaaaaaaaaaaaa,łaaaaaaaaa" ło ja ju
Da się taka gdzieś kupić? Chętnie powiesilbym przed domem. Najlepiej to ciapacką wersję
Afrykańskie strappado. To rozgrzewka przed 'właściwą' formą tortur. Dlatego nie rozpalali pod nim ognia. Czarny samiec z tego co widac, pożegnał się juz ze stawami barkowymi.
Złapali, wrzucą na statek, i do Europy...
On się cieszy czy płacze?
Jak wyjmie swojego czarnego przyjaciela, to będzie miał sex oralny, bo sobie ziemie przeora.
Jak wyjmie swojego czarnego przyjaciela, to będzie miał sex oralny, bo sobie ziemie przeora.
było, ale wykradł cały wungiel i dostał za karę obciążenie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów