No ja pierdole głos rozsadku na portalu z pociskami i czarnym humorem. To tylko lewus moze takie cos wymyslić. Coś jak kaznodzieja nawracajacy w burdelu.
No, to jest odpowiedź na poziomie... dna pierdolonej studni!
Potwierdziłeś to, co właśnie o tobie napisał.
Szkoda, że nie mam władzy absolutnej, bo robiłbym testy na IQ i każdego idiotę, debila i kretyna wywoziłbym do specjalnego obozu pracy.
To nie różnisz się niczym od znienawidzonego, złego Hitlera oprawcy milionów ofiar a przede wszystkim skrzywdzonych przez świat...
No, to jest odpowiedź na poziomie... dna pierdolonej studni!
Potwierdziłeś to, co właśnie o tobie napisał.
Kolejny mamisynek płacze bo filmik i komentarze mu się nie podobaja. Nie było filmu o koteczkach, ktoś chce zajebać psa...chlip, chlip.
Co do dna to i tak za wysoki poziom dla ciebie napinaczu.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Kolejny mamisynek płacze bo filmik i komentarze mu się nie podobaja. Nie było filmu o koteczkach, ktoś chce zajebać psa...chlip, chlip.
Co do dna to i tak za wysoki poziom dla ciebie napinaczu.
Z każdym kolejnym postem, tylko pokazujesz swoją prymitywność.
Typowe dla ciebie - ktoś obnaża twoją głupotę i proste myślenie, więc zaczynasz wyzywać i obrażać.
Przestań mi tu płakać, chcesz lizaka czy juz od ksiedza dostałeś?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Przestań mi tu płakać, chcesz lizaka czy juz od ksiedza dostałeś?
Mimo wszystko cieszy mnie, że zamiast udawać intelektualistę, pokazujesz kim jesteś naprawdę.
Mimo wszystko cieszy mnie, że zamiast udawać intelektualistę, pokazujesz kim jesteś naprawdę.
Ja pierdole jakis random sie czepił i podskubuje. Chłopaka szukasz?
Ja pierdole jakis random sie czepił i podskubuje. Chłopaka szukasz?
Nie, zwyczajnie kocham cię wkurwiać, pajacyku
Nie, zwyczajnie kocham cię wkurwiać, pajacyku
Nie bardziej niz psia kupa na ulicy. Ot leży smierdzi i psuje ogólna estetyke.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów