📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Co to za chujowy filmik? Murzyn się poślizgnął i ktoś dorobił mu chmurkę. To naprawdę kogoś bawi?
tu chodzi o tego co na rowerze jedzie,
murzyn na rowerze dla sportu ?
kto kiedy widział nawet na filmie murzyna na rowerze albo na motorze rekreacyjnie?
tu chodzi o tego co na rowerze jedzie,
murzyn na rowerze dla sportu ?
kto kiedy widział nawet na filmie murzyna na rowerze albo na motorze rekreacyjnie?
Materiał godny intelektu sadolowych "polskich patriotów". Pewnie zbierze cysternę piw.
HeMan123 napisał/a:
Jeżeli kradzież zaliczymy do sportu lub rekreacji, to całkiem sporo
Seksiaczek napisał/a:
Co to za chujowy filmik? Murzyn się poślizgnął i ktoś dorobił mu chmurkę. To naprawdę kogoś bawi?
poświęć te 23 sekundy życia i obejrzyj do końca...
Cała prawda byłaby wtedy, gdyby okazało się, że w nocy sam polewał chodnik wodą
Jest i ból dupy lewactwa, jak miło.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
"Materiał godny intelektu sadolowych "polskich patriotów". Pewnie zbierze cysternę piw."
Jest i ból dupy lewactwa, jak miło.
To nie żadne "lewactwo" tylko głos rozsądku i normalności w morzu spie*****nia.
Teraz modne jest wśród ameb umysłowych przypinanie plakietki "lewaka" do każdego, kto się z nimi nie zgadza. To takie nowe prawo Godwina, reductio ad Lewakum.
tepad.no napisał/a:
To nie żadne "lewactwo" tylko głos rozsądku i normalności w morzu spie*****nia.
Teraz modne jest wśród ameb umysłowych przypinanie plakietki "lewaka" do każdego, kto się z nimi nie zgadza. To takie nowe prawo Godwina, reductio ad Lewakum.
No ja pierdole głos rozsadku na portalu z pociskami i czarnym humorem. To tylko lewus moze takie cos wymyslić. Coś jak kaznodzieja nawracajacy w burdelu.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Poligon jakbym chciał napisać prawdę o tobie jakim ty jesteś przygłupem to mnie zbanowali dożywotnio.
Kiedyś myślałem, że janlew i 100burned są najgłupsi na forum.
Janlew to biedny chory człowiek. Paranoik obawiający się spisków żydowskich z każdej strony. Więc jemu należy się współczucie.
100burned jak nie pierdoli o polityce to da się z nim dyskutować.
Natomiast każdy twój post powoduje raka z przerzutami.
Jakby Einstein żył i czytał co ty piszesz to swoją wypowiedź zmodyfikował by na: "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i głupota poligona, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej".
-Ernest Hemingway
Kiedyś myślałem, że janlew i 100burned są najgłupsi na forum.
Janlew to biedny chory człowiek. Paranoik obawiający się spisków żydowskich z każdej strony. Więc jemu należy się współczucie.
100burned jak nie pierdoli o polityce to da się z nim dyskutować.
Natomiast każdy twój post powoduje raka z przerzutami.
Jakby Einstein żył i czytał co ty piszesz to swoją wypowiedź zmodyfikował by na: "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i głupota poligona, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej".
poligon6 napisał/a:
Przestań bełkotać przychlascie.
Szkoda, że nie mam władzy absolutnej, bo robiłbym testy na IQ i każdego idiotę, debila i kretyna wywoziłbym do specjalnego obozu pracy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów