18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
freaky 2019-12-02, 21:51 29
Zgłoś
T................y 2019-12-02, 21:59 2
zomos napisał/a:

Język rosyjski po flaszce przydatny.

Google translator?
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-02, 22:02
Czemu nie jest w stanie zamknąć zamka.... bo sam nie wiem czemu?
Zgłoś
Kot_Schrodingera 2019-12-02, 22:04 24
@up naboje ma odwrotnie włożone
Zgłoś
Plastykpl 2019-12-02, 22:12
Kurwa liczyłem, że ta pukawka wyjebie murzynowi w rękacha i mu łeb z płucami odpadnie. Jestem zawiedziony.
Zgłoś
Matt 2019-12-02, 22:17
To u ruskich są czarnuchy
Zgłoś
woytasw 2019-12-02, 22:33
Nie naboje odwrotnie włożone tylko cała tasma jest źle włożona
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-12-02, 22:35
Kurwa kacapy sobie z mudżina jaja robią...
Ale kurwa jaki trzeba być debilem, by tak włożyć taśmę. Kurwa mać, nawet mongoł wie, że lufa jest z przodu i sam wygląd naboju sugeruje jak wkładać....
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-02, 22:43
Kot_Schrodingera napisał/a:

@up naboje ma odwrotnie włożone

Kurwa rzeczywiście nie zauwarzyłem.....

I to jest wojsko w afryce.... To ruscy ładny polew tam muszą mieć dzień w dzień....
Zgłoś
mam_racje 2019-12-02, 23:01 4
Ruscy szkolą i zaopatrują boko haram i inne gówna zgodne z duchem neomarksizmu (zniszczyć cywilizację zachodnioeuropejską) na całym świecie ale lewactwo twierdzi że to USA wywołują wojny "o ropę"... poczytajcie Targalskiego bo się na tym zna w przeciwieństwie do takiego Michalkiewicza.
Zgłoś
zomos 2019-12-02, 23:16 6
mam_racje napisał/a:

Ruscy szkolą i zaopatrują boko haram i inne gówna zgodne z duchem neomarksizmu (zniszczyć cywilizację zachodnioeuropejską) na całym świecie ale lewactwo twierdzi że to USA wywołują wojny "o ropę"... poczytajcie Targalskiego bo się na tym zna w przeciwieństwie do takiego Michalkiewicza.

A ten w politykę znowu i pisowców wpierdala... Człowieku to jest RŚA 6 siła militarna od końca z dużymi zasobami. Chyba durniu nie wiesz co w Afryce się dzieje i o tym świecie... olbrzymi przyrost demograficzny, gigantyczne zasoby a durnie z USA już się poddali w walce o afrykę to rywalizują tam ruskie i chinole... I to co robią tam ruskie to właśnie wspierają rząd RŚA w walce z muzułmańską rebelią!
Zgłoś
Galin 2019-12-02, 23:19 2
mam_racje napisał/a:

kurwa jaki trzeba być debilem, by tak włożyć taśmę. Kurwa mać, nawet mongoł wie, że lufa jest z przodu i sam wygląd naboju sugeruje ja

Targalski to człowiek ograniczony, który wszędzie widzi rosyjską propagandę. To o takich ludziach myślał Roman Dmowski, gdy pisał, że niektórzy bardziej nienawidzą Rosji niż kochają Polskę. Powiedzieć, że Michalkiewicz zjadł Targalskiego merytorycznie, to nic nie powiedzieć. No ale, Targalski na pewno, podobnie jak pis, po i inne bękarty pookrogłostołowe mają swoich wyznawców na dobre i złe.,,,

Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Zgłoś
skywalker75 2019-12-03, 0:17
Galin napisał/a:

Targalski to człowiek ograniczony, który wszędzie widzi rosyjska propagandę. To o takich ludziach myślał Roman Dmowski , gdy pisał, że niektórzy bardziej nienawidzą Rosji niż kochają Polskę. Powiedzieć, że Michalkiewicz zjadł Targalskiego merytorycznie, to nic nie powiedzieć. No ale, Targalski na pewno, podobnie jak pis, po i inne bękarty pookrogłostołowe mają swoich wyznawców na dobre i złe.,,,

Michalkiewicz ? to ten geniusz co mu komornik 190 tysi zgarnął z konta i teraz żebrze po ludziach ?

czarna fortuna
Zgłoś
qaz123edc 2019-12-03, 6:28
mam_racje napisał/a:

O czym ty pierdolisz, jebany jełopie? Usłyszałeś kilka nowych słów i próbujesz na siłę wcisnąć w komentarz? USA wywołują wojny nie "o ropę", a o dolara. Swoją drogą przypisywanie tego zadupia w którym zostało 50% białych do "cywilizacji zachodnioeuropejskiej" to już wyższy poziom spierdolenia umysłowego.

Targalski to jest ten co piszczy że Polska jest super i gdyby nie służby to byłoby mocarstwo, a potem pisze z potomkami komunistycznych dygnitarzy książki o wpływach komunistycznych dygnitarzy? Fajnych macie idoli w tym pisie, ale jak nie wiesz o co chodzi to nie pierdol, polaczku

Galin napisał/a:

Targalski to człowiek ograniczony, który wszędzie widzi rosyjską propagandę. To o takich ludziach myślał Roman Dmowski, gdy pisał, że niektórzy bardziej nienawidzą Rosji niż kochają Polskę. Powiedzieć, że Michalkiewicz zjadł Targalskiego merytorycznie, to nic nie powiedzieć. No ale, Targalski na pewno, podobnie jak pis, po i inne bękarty pookrogłostołowe mają swoich wyznawców na dobre i złe.,,,

Przecież polaczek nie potrafi bez wytrzymać bez bata nad głową i tak już od 400 lat, teraz akurat zdecydowali się na amerykańskiego i szczekają na wszystkich dookoła, a potem będą płakać że jak to, że wszyscy jednak w dupie mają? Ale jak to?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów