Natury nie oszukasz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Natury nie oszukasz
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Skąd zdziwienie? Oni chyba mają to w genach. Są jednostki normalne, uczciwe, inteligentne izachowujące się zodnie z normami społecznymi. Szkoda że żadnego takiego nie poznałem a poznałem niestety wielu
Złodzieje w mundurach policji. Ciekawe czy wylecieli dyscyplinarnie z pracy?
Co za przypadek
Bqesii napisał/a:
To jest fake. Nie można być aż tak głupim.
To są małpy, ich iq nie przekracza 70
Bqesii napisał/a:
To jest fake. Nie można być aż tak głupim.
It is not fake
cbs19.tv/article/news/local/smith-county-constables-chief-deputy-serge...
View on American vpn server or proxy
JanJankowski napisał/a:
Złodzieje w mundurach policji. Ciekawe czy wylecieli dyscyplinarnie z pracy?
Coś Ty. Sędzia ukląkł, a potem ich przeprosił.
LaQueefda wlaczajac kamera udowadnia glupote do jakiej czarni sa zdolni... nie wspominajac of slynnej dobroci czarnych Queens. I ta ich obsesja z Kingami w imionach i ksywach... co drugi to kurwa jakis Prince, King, Queen....
Ale najlepszy jest komentarz amerykanskiego soyboya na koncu...."Kazdy ci powie ze to ma zwiazek z rasa...moze i tak, ale w maly stopniu." Oszukujcie sie dalej durne hamburgery, idzie wam super....
Ale najlepszy jest komentarz amerykanskiego soyboya na koncu...."Kazdy ci powie ze to ma zwiazek z rasa...moze i tak, ale w maly stopniu." Oszukujcie sie dalej durne hamburgery, idzie wam super....
Zupełnie mnie to nie dziwi. Ale muszę Was zmartwić. Biali policjanci też kradną. Prawie nigdy całej kwoty, przeważnie tak 30, 40%
Widząc to co te dzikusy odpierdalają w tych czasach , jestem za tym żeby z powrotem ich uważać i to na krótkie łańcuchy. Dość się wyszaleli
Manolito666 napisał/a:
Zupełnie mnie to nie dziwi. Ale muszę Was zmartwić. Biali policjanci też kradną. Prawie nigdy całej kwoty, przeważnie tak 30, 40%
Oczywiście ale zazwyczaj nie dostarczają dowodów video nosząc na sobie kamery xD
Czarni w służbie obywatela, posprzątali kolesiowi dom, bo miał bałagan Poszkodowany powinien im jeszcze wypłacić wynagrodzenie za pracę xD A tak poważnie, to prosta prawda "Czarny to złodziej" i chuj Jednak czarni powinni okradać lewaków, którzy ich bronią, wtedy byłby piękny widok
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów