📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podobno miała być lekcja o niewolnictwie
Pewnie był wykład o tym skąd biorą się pieniądze, jak usłyszeli że z pracy to pouciekali.
Wakanda po wyczerpaniu złóż Vibranium.
W takiej czarnej szkole strach ogłosić przerwę, bo skończy się zamieszkami, ofiarami śmiertelnymi i zbiorowym gwałtami.
W takiej czarnej szkole strach ogłosić przerwę, bo skończy się zamieszkami, ofiarami śmiertelnymi i zbiorowym gwałtami.
hahah murzyni maja wiecej rozumu niz przecietny mieszkaniec Europy
przyszli szczepic murzynow do szkoly i dzieci spierdalaja. Maja doswiadczenia z poprzednich szczepien jak wspanialy bill i menda przyjechali do afryki szczepic
Murzyni spierdalaja przed szczepieniami a Polacy stoja w kolejce...
"Trzeba ograniczyc liczbe ludzkosci poprzez szczepienia" - bill gates.
W Polsce : zaszczepie sie bo chce jechac na wakacje. Zaszczepie sie, przeciez testowali szczepionke kilka miesiecy (normalnie testuje sie kilka lat) wiec musi byc bezpieczna. Juz jest w pizdu NOPów a nieoficjalnie x2 tyle a ludzie i tak sie chca szczepic bo to wygoda bedzie i bedzie mozna isc na koncert
przyszli szczepic murzynow do szkoly i dzieci spierdalaja. Maja doswiadczenia z poprzednich szczepien jak wspanialy bill i menda przyjechali do afryki szczepic
Murzyni spierdalaja przed szczepieniami a Polacy stoja w kolejce...
"Trzeba ograniczyc liczbe ludzkosci poprzez szczepienia" - bill gates.
W Polsce : zaszczepie sie bo chce jechac na wakacje. Zaszczepie sie, przeciez testowali szczepionke kilka miesiecy (normalnie testuje sie kilka lat) wiec musi byc bezpieczna. Juz jest w pizdu NOPów a nieoficjalnie x2 tyle a ludzie i tak sie chca szczepic bo to wygoda bedzie i bedzie mozna isc na koncert
PeteN88 napisał/a:
Ty akurat jesteś głupszy od kogokolwiek, załóż sobie kapelusz z folii aluminiowej i będziesz bezpieczny. Jak ci się żyje z faktem ,że jesteś głupszy od murzynów?
hahah murzyni maja wiecej rozumu niz przecietny mieszkaniec Europy - uderz w stol a nozyce sie odezwą ? poczules sie ptysiu urazony?
przyszli szczepic murzynow do szkoly i dzieci spierdalaja - panimaju po angielsku? jak nie rozumiesz to Twoj problem nie moj
Maja doswiadczenia z poprzednich szczepien jak wspanialy bill i menda przyjechali do afryki szczepic - jak sparalizowali w chuj dzieci w afryce po szczepieniach to murzyny zabily kilu lekarzy, ktorzy wlasnie szczepili im dzieci.
"Trzeba ograniczyc liczbe ludzkosci poprzez szczepienia" - bill gates. - poszukaj jest nawet na jewtubie.
W Polsce : zaszczepie sie bo chce jechac na wakacje - masa ludzi tak twierdzi...
testowali szczepionke kilka miesiecy (normalnie testuje sie kilka lat) - szczera prawda, myslales, ze ile testowali szczepionke na covida ? jak myslisz ile testowali wczesniejsze szczepionki ? - nie wiesz, popros tate albo tate to Ci poczytają.
Juz jest w pizdu NOPów - wejdz na strone rzadowa
nieoficjalnie x2 tyle - jedyne co podejrzewam ale nie mam dowodow, jednak znajac zycie, duza czesc nopow jest nie zglaszana lub jest poprostu ignorowana, tak jak po zwyklych szczepieniach (2x tyle jest to jedyne chyba w mojej wypowiedz, no co nie mam dowodow)
Jeszcze dokladniej Ci wytlumaczyc? Nie potrafisz konkretnie niczego napisac - wiec stul wary
Raczej rzucili granaty, do szkoły.
To chyba technikum zbioru bawełny.
Uciekają przed edukacją, co w tym dziwnego .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów