📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem co jest bardziej chujowe, angielski lektorki czy te piekielne maszyny
ufff jak to się stało że biali opatentowali samolot odrzutowy już w 109 lat temu :v no może i by to podziałało gdyby zaczęli od drewna, sklejki i jakiś wyżyłowanych silników 2T (takie 300 koni przy 10k rpm) a nie silnik od kibla, trajki i konstrukcja z kątowników wziętych z ogrodzenia..
śmiejecie się z tych murzynów i ich samolotów, a wy jakie macie ?
nawet chujowego samolotu nie macie, biedaki biedniejsze niż afrykańce
nawet chujowego samolotu nie macie, biedaki biedniejsze niż afrykańce
TeaWithLemon napisał/a:
strach pomyslec co beda odpierdzielac jak wezma sie za program rakierowy i kosmiczny
@ 6:40 jest "founder of african space program"
No, ale tak całkiem serio, to ciekaw jestem ilu z was, geniusze inżynierii, potrafiłoby zbudować funkcjonalny samolot i to najlepiej jeszcze nie mając dostępu do internetu, żeby ściągnąć jakiś gotowy schemat i składać krok po kroku. Z samych tylko podstawowych książek do fizyki, encyklopedii powszechnej i tym podobnych źródeł. Sam jestem inżynierem, ale otwarcie mówię, że nie czułbym się na siłach żeby zbudować samolot., więc na pewno nie będę się śmiał z takich projektów, bo mimo ich obiektywnej ułomności, trzeba jednak mieć mózg nie od parady żeby w ogóle coś podobnego skonstruować.
No, ale tak całkiem serio, to ciekaw jestem ilu z was, geniusze inżynierii, potrafiłoby zbudować funkcjonalny samolot i to najlepiej jeszcze nie mając dostępu do internetu, żeby ściągnąć jakiś gotowy schemat i składać krok po kroku. Z samych tylko podstawowych książek do fizyki, encyklopedii powszechnej i tym podobnych źródeł. Sam jestem inżynierem, ale otwarcie mówię, że nie czułbym się na siłach żeby zbudować samolot., więc na pewno nie będę się śmiał z takich projektów, bo mimo ich obiektywnej ułomności, trzeba jednak mieć mózg nie od parady żeby w ogóle coś podobnego skonstruować.
Czyli ogień jest.
Koło jest.
Internal combustion engine jest.
Jak tak dalej pójdzie to niedługo odkryją jak się penicylinę robi.
Koło jest.
Internal combustion engine jest.
Jak tak dalej pójdzie to niedługo odkryją jak się penicylinę robi.
ciekawe ilu z Was udany samolot zbudowało? Macie do dyspozycji internet, książki, gotowe elementy na allegro i jak Wam idzie?
Widzę pizdy życiowe muszą pokazać swoją "wyższość" i jadą ze swoimi "zabawnymi" komentarzami. Szczerze? Jesteście o stopień niżej lamusy. Przynajmniej użyli głów i coś tam namajstrowali, a wy? Byście nawet nie potrafili obrazu do ściany przybić, pipeczki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów