📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy się śmiejecie, ale gdybyście dali im tylko trochę czasu i pieniędzy...
... to by spierdolili i wszystko wydali na dziwki i kfc!
... to by spierdolili i wszystko wydali na dziwki i kfc!
Konkurs lotów "na byle czym".
Gdyby umieli czytać i mieli trochę "oleju w głowie" to by nie popełnili tych samych błędów co pionierzy awiacji ponad 100 lat temu...
Gdyby umieli czytać i mieli trochę "oleju w głowie" to by nie popełnili tych samych błędów co pionierzy awiacji ponad 100 lat temu...
Biały człowiek opanował lot ponad sto lat temu. Czyżby stad powiedzenie sto lat za murzynami?
Moim zdaniem jak na amatorów to i tak nieźle im idzie i przynajmniej coś próbują zrobić zamiast siedzieć i srać pod siebie jak pozostała część Afryki
Szkoda że nie pokazali jak tym czymś latają
@Up przynajmniej możemy być pewni, że to nie dolecą
Te samoloty projektowały gówniaki z okolicznych przedszkoli
Mam wrażenie, ze wszyscy czarni z filmiku są tak naprawdę piekielnie inteligentni, a nagrany materiał to genialna autoironia
strach pomyslec co beda odpierdzielac jak wezma sie za program rakierowy i kosmiczny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów