📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie miał lepsze oceny i nie chciał kraść... znaczy "zachowywał się jak białas".
Typowe u nich. Wszyscy mają mieć równie chujowo i jak któryś chce zdobyć wykształcenie aby potem uczciwie pracować i wyrwać się z getta to dostaje profilaktycznie wpierdol za zachowywanie się jak białas.
Typowe u nich. Wszyscy mają mieć równie chujowo i jak któryś chce zdobyć wykształcenie aby potem uczciwie pracować i wyrwać się z getta to dostaje profilaktycznie wpierdol za zachowywanie się jak białas.
Cała rasa jest genetycznie zjebana. Równanie w dół i niszczenie jednostek wybitnych. Mentalność niewolników.
~VeIture napisał/a:
Pewnie miał lepsze oceny i nie chciał kraść... znaczy "zachowywał się jak białas".
mazga50 napisał/a:
Cała rasa jest genetycznie zjebana. Równanie w dół i niszczenie jednostek wybitnych. Mentalność niewolników.
Podobnie, niestety jest u nas.
Somsiad ma nową furę?
Oblecę ją gwoździem.
Pamiętam, jak moje dzieciaki były szykanowane w szkole za niechodzenie na religię.
Przecież nie dostał do utraty przytomności, ewidentnie wpierdol za podpierdalanie.
Wygląda mi to na rodzaj inicjacji do jakiegoś młodocianego gangu raczej
Kocenie do gangu tyle
Przynajmniej sobie w grupie pójdą do poprawczaka
Umawiali się na wieczorne plądrowanie sklepów, ale kujon chciał się przygotowywać do testu z matmy i stado tego nie zaakceptowało
Jestem rasistą ale wiecie co .... Bronił bym tego murzyna jak białego bo to jest ten promyk nadziei że za 200 lat będą tacy jak my
Czarnuchy, jak zwykle bez jakiegokolwiek honoru i dumy gangują typa we 3 bo to małpy bez rozumu i jest to kolejny argument za przywróceniem niewolnictwa wobec nich.
W dupie byłeś, gówno widziałeś. Tekstem o rzekomych dzieciach nie ukryjesz, że jesteś nastolatkiem, któremu stary nagadał głupot "jak to za jego czasów było". Otóż już od bardzo dawna nie jest tak jak piszesz a ludzie się śmieją z tego tylko w memach o stereotypowym Januszu, który dziś już nie istnieje.
Wyjdź z piwnicy do ludzi to się przekonasz.
35i napisał/a:
Podobnie, niestety jest u nas.
Somsiad ma nową furę?
Oblecę ją gwoździem.
Pamiętam, jak moje dzieciaki były szykanowane w szkole za niechodzenie na religię.
W dupie byłeś, gówno widziałeś. Tekstem o rzekomych dzieciach nie ukryjesz, że jesteś nastolatkiem, któremu stary nagadał głupot "jak to za jego czasów było". Otóż już od bardzo dawna nie jest tak jak piszesz a ludzie się śmieją z tego tylko w memach o stereotypowym Januszu, który dziś już nie istnieje.
Wyjdź z piwnicy do ludzi to się przekonasz.
Widać, że są w jakimś cywilizowanym kraju, bo małpy wytresowane na tyle, że nie potłukły okularów.
35i napisał/a:
Eeee no w tym miłosiernym katolickim kraju? Niemożliwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów