📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Łap browara , skrzydełko kurczaka i arbuza
kolego sypmatyczny, skoro masz pełną swiadomośc tego ,że jest to chujowe, tym bardziej ,że jest to chujowe jak tęczore serduszka i z premedytacja wrzucasz to na nasz piękny kiedyś sadolowy serwer, nie pozostaje mi nic innego jak życzyc Ci wielkiego murzyńskiego kutasa w odbyt
innymi słowy, chuj Ci w dupe
innymi słowy, chuj Ci w dupe
Murzyni nikogo nie obchodzą.
.
Żadnego, to wszystko prawda.
– „Na pohybel skurwysynom!”
.
.
Żadnego, to wszystko prawda.
chuj Ci w dupe
O, widzę, że się Pan ładnie przedstawił przed sadolami, przed milionami sadoli.
Również Cię pozdrawiam i zalecam coś rozkurczowego, może być w czopkach bo chyba za bardzo okrężnicę spięło.
weltmajster napisał/a:
Chujowe jak tęczowe serduszka yt.
To jak chujowe to po chuj wrzucasz chuju?
Trochę rasistowsko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów