📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tak pierdolicie a kto wam piłki szyje
Dobry filmik leci piwo, a obrońcy praw zwierząt niech wypierdalają z tego portalu bo to nie jest pierdolony kwejk,besty czy inne gówno do wrzucania słodkich filmików/obrazków dla nastek.
Haha co się tu dzieje. Murzyn dostaje w mordę od kilku osób i jest ok, poklask ogólny. Mały murzyn dostaje i od razu żale,smuty i współczucie wielkie...
Za płacz małego murzynka zawsze piwo.
velox ty ciulu ale wiesz ze to kraj 3 swiata i nie obowiazuje zus krus i kodeks karny ale moze ten chlopak cos zajumal albo wsadzil reke gdzie nie trzeba i takie sa u nich porzadki.nikt z was nie wie bo watpie ze ktos byl w angolii czy innym zadupiu sam tez nie bylem ale nie mozna od razu mowic "leją go ale nie wiadomo za co ale jest fun""
jbone napisał/a:
velox ty ciulu ale wiesz ze to kraj 3 swiata i nie obowiazuje zus krus i kodeks karny ale moze ten chlopak cos zajumal albo wsadzil reke gdzie nie trzeba i takie sa u nich porzadki.nikt z was nie wie bo watpie ze ktos byl w angolii czy innym zadupiu sam tez nie bylem ale nie mozna od razu mowic "leją go ale nie wiadomo za co ale jest fun""
Nie wiem co ty pierdolisz o zusie. Jeśli leje się małe dziecko bez powodu i dla uciechy, to można nawet żyć w jebanej dżungli - a na pewno nie trzeba znać krusu czy kodeksu karnego - żeby wiedzieć że to chore i popierdolone. Jeśli coś zajumał czy ogólnie sobie zasłużył co innego, ale tego na filmie NIE MA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów