📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
IceNuke, słitaśnego kotka nie ma to trzeba na harda wrzucić?
Nie, ale myślę, że tu są też dzieci :O Zresztą co mi tam, małego czarnego nie szkoda tak czy siak
A może to i specjalnie, sadol kreuje młodym wizerunek, że czarnych trzeba karać
A może to i specjalnie, sadol kreuje młodym wizerunek, że czarnych trzeba karać
Jeszcze stary przyszedl "Zamknij morde" <jeb>..... "ciota"... "a masz murzynie" <jeb>.
Albo przyszedl stary: "o kurwa murzyn" <jeb>. HAHAHAH ja pierdole... Co ja ogladam, a jutro 11 godzin roboty.
Albo przyszedl stary: "o kurwa murzyn" <jeb>. HAHAHAH ja pierdole... Co ja ogladam, a jutro 11 godzin roboty.
małe skurwysyny
[UP]hanys94
Jak to skąd !?!? Zajebali
Jak to skąd !?!? Zajebali
Nie wiem, może za mało na ten portal sadystyczny jestem Jak jakaś tępa dzida coś odjebie i stanie jej się krzywda spoko, głupi skurwiel dostanie wpierdol nawet lepiej, ale jakoś mnie specjalnie nie rajcuje jak małego dzieciaka leją chuj wie dlaczego. O ile nie gruz to nie popieram. Nie ma piwka.
banana zajumał kolegom ...
Jak widzicie panowie , nawet murzyni nie są w stanie obronić się przed ewolucją.Zaczynają używać narzędzi. Jeszcze trochę i będzie koło a potem to już z górki.
ja to bym ich wszystkich rozpierdolił za katowanie mniejszego od siebie i to jeszcze w tyle osob
Ooo sadistic
ale skad oni maja kamere?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów