📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole jak w ZOO normalnie
Niedzwiedz23 napisał/a:
Ja pierdole jak w ZOO normalnie
Dostałeś kiedyś taki wpierdol na wycieczce w ZOO?
i niech mi nikt nie mówi że jesteśmy jako biała rasa równi tym rhesusom
Sadol powinien dodać dział z kamerą wśród zwierząt/animal planet
Na koniec jak zawsze psy popsuły zabawę.
Nie widzę różnicy. I na tym i na tym pokazane są gatunki pierdolonego bydła, które kradnie i prześladuje zwykłych mieszkańców (najczęściej za granicą na zmywaku).
Murzyny to się nigdy nie nauczą kamerzyć.
Ciekawe, typ go dusi, a ten nie wie czy w takiej walce wypada odklepać, czy nie. Niezła rozkmina w sumie.
z kamerą wśród POD-zwierząt.
Nie to żebym bronił te niewyżyte małpeczki, ale zapominacie właśnie sadole, że i biali mają często nierówno pod deklem, chociażby filmik kogoś wyżej na ustawce, różnych pochodach, demonstracjach, a idąc dalej to i hitler, a to stalin, a to pinoczet, a to i nawet Ci podobnież najbardziej inteligentni wśród ras żółtki, czyli Mao Tse Tung, Kim dżongi wszystkie oraz wszyscy, którzy pod ich rządami skakali do oczu innym; innym w różnych aspektach: wyznaniowych, ideologicznych, politycznych, nacjonalistycznych etc.
I już jak się tak zastanawiam to nie wiem (a może i wiem) co gorsze: czy murzyn z rozbuchanym ego, przerostem wacka i libido oraz nadmiarem testosteronu i rozsąku, czy może taki cwany biały, który zamiast lać kogoś na ulicy, uknuje z resztą cwaniaków zagładę ludzkości... Ciężki temat, panie i panowie.
I już jak się tak zastanawiam to nie wiem (a może i wiem) co gorsze: czy murzyn z rozbuchanym ego, przerostem wacka i libido oraz nadmiarem testosteronu i rozsąku, czy może taki cwany biały, który zamiast lać kogoś na ulicy, uknuje z resztą cwaniaków zagładę ludzkości... Ciężki temat, panie i panowie.
@up
ta tylko, tych bialych i zoltych dyktatorow, to mozna sobie policzyc. A ich jest cala Afryka, troche gorzej, moim skromnym zdaniem.
ta tylko, tych bialych i zoltych dyktatorow, to mozna sobie policzyc. A ich jest cala Afryka, troche gorzej, moim skromnym zdaniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów