📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W Teksasie zrobiłby z siebie zwierzynę łowną
Przecież Prusy to rasisci... Sterylizacja czarnych, traktowanie jak bydlo, kontrola populacji to ich robota . Sam mam mieszane uczucia bo jedno i drugie to scierwa
Ameryka, Europa, Azja, wszędzie czarni zachowują się jak dzicz. Nie , nie jestem rasistą, tylko mam takie spostrzeżenia.
oleyu napisał/a:
Ameryka, Europa, Azja, wszędzie czarni zachowują się jak dzicz. Nie , nie jestem rasistą, tylko mam takie spostrzeżenia.
Bo Są z Afryki i tam zachowują się normalnie bo lepianki z gnoju i piaszczyste drogi to ich naturalne środowisko. Cywilizacja nie jest do ogarnięcia przez ich mózgi.
Aż rączki świeżbią aby mu zajebać z tasera podłączonego do lini wysokiego napięcia
Jeżeli to rzeczywiście jest w izraelu (specjalnie z małej) to dobrze im tak.
Co tu dużo mówić, epoka kamienia.
kickyourheadoff napisał/a:
aj waj!
to właśnie powód dla którego kierują ich do Europy, a nie do siebie
Nie, kurwa, nie dlatego. Gdyby o to chodziło, to nawet by się im nie chciało myśleć nad tym. Kurwa, oświecony się znalazł.
1 filmik murzyn od razu przeszedł w tryb naturalny czyli na waleta
2. Filmik tak się kończy ala France przyjmowanie biednych imigrantów
2. Filmik tak się kończy ala France przyjmowanie biednych imigrantów
Drugi filmik rozjebał system.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów