Sami udowadniają, że przez 200 lat w ogóle się nie zmienili. To na chuj takie zwierzęta mają żyć wolno wśród społeczeństwa? Przywrócić niewolnictwo!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Komentarz pod zdjęciem trafny w chuj
Jak to jest, że część czarnych po prostu zaczyna się uczyć, mieć ambicje i ostatecznie kończy szkoły uniwerki i robi kariery mając w dupie całe to "black matters" i jakoś nie widzi żadnych problemów, a drudzy łykają przydzielony in stereotyp nyggusa...
@up
Bo od dziecka ich samotne matki pierdolą im, że za wszystko winny jest biały człowiek.
Dostaniesz lufę z klasówki - wina białego oprawcy.
Zaczniesz ćpać - wina białego.
Wdasz się w bójkę - wina białego.
Bieda w rodzinie - wina białego.
Okradasz sklep i strzelasz do policji a potem giniesz - wina białego.
Bo od dziecka ich samotne matki pierdolą im, że za wszystko winny jest biały człowiek.
but $2,014 is enough for a good niggress
Ten w środku jest bardzo dorodny. Wygląda na bardzo wydajnego. Czemu jest tańszy od tej z lewej?
Abraxus napisał/a:
Ten w środku jest bardzo dorodny. Wygląda na bardzo wydajnego. Czemu jest tańszy od tej z lewej?
Bo stawia większy opór podczas gwałtu.
Mam nadzieje że będziecie krzyczeć to samo jak was Ruscy będą dymać jak czarnuchów a Cebuladnia znowu zniknie z mapy.
PS No tak nie będziecie, bo w gułagach nie ma dostępu do internetu.
Nie wiedziałem że też miałeś czarną matkę
PS No tak nie będziecie, bo w gułagach nie ma dostępu do internetu.
Velture napisał/a:
@up
Nie wiedziałem że też miałeś czarną matkę
łezka się kręci gdy człowiek pomysli o tym kiedy świat był jeszcze normalny i wszystko miało swój porzadek i miejsce.
Sumka jest chyba potomkiem jakiejś białej co zdradziła rasę, i teraz mulat się stara wyżyć. Zapierdalaj do bawełny, a nie przy kompie siedzisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów