Taka mała odpowiedź dla wszystkich muzycznych ekspertów, którzy uważają swój ulubiony jedyny słuszny gatunek za muzykę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ErmEr1908 napisał/a:
nie słuchasz tej muzyki w ogóle to nie wiesz jak się zmienia więc stul dzioba wieśniaku
Wieśniaków szukaj u siebie w rodzinie. Znowu zabrali kanapkę w szkole że musisz w Internetach odreagowywać? Tak się składa że słucham dubstepu a to akurat nim nie jest. Benga, Skream, Hatti Vatti, Synkro, Caspa. Mówi Ci to coś pedale, czy wiertarki od skryleksa są szczytem twoich muzycznych upodobań?
a mi się nawet podoba. chociaż jak zobaczyłem "never say die" to myślałem, że o black sabbath chodzi a tak btw ten wielki pająk to nie jest przypadkiem aphex twin?
tofur napisał/a:
a mi się nawet podoba. chociaż jak zobaczyłem "never say die" to myślałem, że o black sabbath chodzi a tak btw ten wielki pająk to nie jest przypadkiem aphex twin?
xKore
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów