📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kkndkkndkknd napisał/a:
Za sztandar ginęli Polacy polaczku, więc niech Cię nie dziwi, że szacunek do tych barw i ich kolejności zobowiązuje.
o kurwa, Polacy ginęli tylko dlatego, żeby później jakiś cieć czuł się dumny z wyśmiewania jego kraju w chujowym komiksie.
Forgesse:
Większy ubaw dałeś mi Ty, niż tamci spinacze "flaga-barwa-orzeł". Bo nie ma jak "hejtować", pisać dużą czcionką i poprawiać inne osoby, samemu robiąc z siebie kretyna. Można podciągnąć, że owe wyrazy u Ciebie wygladają np. gineli, płoneli, kleli. Poprawiaj innych dalej, niezły ubaw
Większy ubaw dałeś mi Ty, niż tamci spinacze "flaga-barwa-orzeł". Bo nie ma jak "hejtować", pisać dużą czcionką i poprawiać inne osoby, samemu robiąc z siebie kretyna. Można podciągnąć, że owe wyrazy u Ciebie wygladają np. gineli, płoneli, kleli. Poprawiaj innych dalej, niezły ubaw
KMD napisał/a:
Pytanie: W co grała Polska? Symulator farmera cebuli?
Nie, w symulator gimbusa. Jako ciekawostkę podam fakt, że to Hiszpania i Holandia uprawia najwięcej cebuli.
Co do kłótni o barwy i patriotyzm to większość polskich powstań było przegranych, a ludzie umarli bezsensowną śmiercią. Mam doceniać głupie zachowanie innych? Jeśli teraz połowa 16-35 latków umrze podpalając się pod sejmem aby zmusić rząd do zmiany i nic się nie zmieni poza zmianą demografii na regresywną (co jest chujowe dla pozostałych żyjących obywateli) to też mam wysławiać ich "poświęcenie"? I czy mam szanować lub walczyć za kraj który mnie tak ostro jebie w dupę na każdym kroku?
@nestofi
A co Cie tu trzyma?
Śmiać się można z wszystkich, byle inteligentnie. A odwrócenie kolorów jest beznadziejne. I co, że trolling? Jakiś bałwan napisze, że coś jest trollingiem i już jest super i trendi? Jakoś inne kraje maja w porządku flagi. A my mamy się śmiać, że przedstawia się nas jako Monako, albo Indonezję. A co my mamy z nimi, albo oni z nami wspólnego? Może jakby dorzucili kilka pasków i gwiazdek do tej kulki to byłby jeszcze lepszy trolling?
A co Cie tu trzyma?
Śmiać się można z wszystkich, byle inteligentnie. A odwrócenie kolorów jest beznadziejne. I co, że trolling? Jakiś bałwan napisze, że coś jest trollingiem i już jest super i trendi? Jakoś inne kraje maja w porządku flagi. A my mamy się śmiać, że przedstawia się nas jako Monako, albo Indonezję. A co my mamy z nimi, albo oni z nami wspólnego? Może jakby dorzucili kilka pasków i gwiazdek do tej kulki to byłby jeszcze lepszy trolling?
kkndkkndkknd napisał/a:
Za sztandar ginęli Polacy polaczku, więc niech Cię nie dziwi, że szacunek do tych barw i ich kolejności zobowiązuje.
To jaki kolor jest na górze cwaniaku?
elBiaauawy napisał/a:
Standardowo pierwszy kretyn już się wychylił z barwami narodowymi..
Kretyn to cię spłodził, ukraińcu z rzeszowa...
Brzydkii napisał/a:
Typowe cebulaki. Śmiać się można z każdego tylko nie z siebie. Najlepiej wyjedźcie z kraju i tak was nikt nie lubi.
Cebulak to Ty jesteś, bo to żart na poziomie cebularza...
Śmiać się można i z siebie jeśli żart jest na poziomie, a ta kurwa ewidentnie przekręca polską flagę ale tak sobie tłumacze że to zemsta , że w '49 wparowaliśmy im z Ruskimi do Berlina (dzisiejszego Turkishstanu) hue hue hue...
1949 Bitch!
Oj ludzie, ludzie
I po co te kłótnie ?
Komix powstał tylko i wyłącznie w celach humorystyczno-rozrywkowych więc po co doszukiwac się jakiegoś drugiego dna, ukrytego przesłania ?
Co to ma być do wuja chafla ? Sadol czy jakaś kompania Macierewicza ?
I po co te kłótnie ?
Komix powstał tylko i wyłącznie w celach humorystyczno-rozrywkowych więc po co doszukiwac się jakiegoś drugiego dna, ukrytego przesłania ?
Co to ma być do wuja chafla ? Sadol czy jakaś kompania Macierewicza ?
@Ratilt
chyba mu chodziło o blokadę berlina w 1949...
ale kto komunistę zrozumie...
Poza tym @alexandrus nie rozśmieszaj mnie - państwa zachodu GÓWNO OBCHODZI Polska tak samo wtedy, jak i dziś.
Od 1573 jesteśmy pucybutem innych państw na arenie międzynarodowej - jak można nas jeszcze bardziej upokorzyć?
chyba mu chodziło o blokadę berlina w 1949...
ale kto komunistę zrozumie...
Poza tym @alexandrus nie rozśmieszaj mnie - państwa zachodu GÓWNO OBCHODZI Polska tak samo wtedy, jak i dziś.
Od 1573 jesteśmy pucybutem innych państw na arenie międzynarodowej - jak można nas jeszcze bardziej upokorzyć?
kkndkkndkknd napisał/a:
tak ginęli, ostatni jeszcze w czasie II WŚ jeśli już musisz wiedzieć i z powodu ich odwagi i poświęcenia jestem dumny, a ty nie szprechasz ani razgariwajesz...
To weź okaż trochę szacunku do języka polskiego o który twoi przodkowie ginęli i do kurwy nędzy zaczynaj zdanie z wielkiej litery.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów