Jestem zniesmaczony! Zaczęła się propaganda w Polsce, że to pokojowa religia, dlatego składają hołd (chociaż muslimy z żydami się nie lubią). Prawdopodobnie miało to miejsce w maju tego roku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kozojeby przybyły swemu dziwnemu bogu dziękować i kraść technologię utylizacji żydów.
wkradł się błąd... kozojeby miało być.
wkradł się błąd... kozojeby miało być.
Ciekawe czy im powiedzieli, że na teren obozowiska nie wpuszczają kóz.
a tak w ogól to Adolf Hitler uważał że muzułmanie to najlepsza religia, w swoim dzienniku pisał nawet o tym.
jak ktoś ciekawy niech poszuka sobie
"Gdyby Charles Martel nie zwyciężył bitwy pod Poitiers […] zostali byśmy wszyscy przetransformowani na mahometanizm, religię która gloryfikuje heroizm i która sama otwiera siódme niebo dla samotnego wojownika, dzięki temu germańskie rasy podbiłyby cały świat"
N. Cameron, Hitler's Table Talk 1941-1944, Enigma Books 2000, NYC, s. 667
vho.org/aaargh/fran/livres10/HTableTalk.pdf
jak ktoś ciekawy niech poszuka sobie
"Gdyby Charles Martel nie zwyciężył bitwy pod Poitiers […] zostali byśmy wszyscy przetransformowani na mahometanizm, religię która gloryfikuje heroizm i która sama otwiera siódme niebo dla samotnego wojownika, dzięki temu germańskie rasy podbiłyby cały świat"
N. Cameron, Hitler's Table Talk 1941-1944, Enigma Books 2000, NYC, s. 667
vho.org/aaargh/fran/livres10/HTableTalk.pdf
orzeszwmorde napisał/a:
Może wyjęte z kontekstu ale uważam że to jednak są dwulicowe skurwysyny.
LINK
jak by kto nie kojarzył.
Co za psy... szkoda gadać, aż płakać mi się chce jak na to patrze.
A co do filmu, faktycznie niezła pokazówka, zaprosili dziennikarzy i fotoreporterów i pozują do zdjęć, gdyby naprawdę zależało im, żeby zobaczyć Auschwitz i oddać część poległym, to by po prostu kupili bilety, jak normalni ludzie zwiedzili i ewentualnie oddali by kilka "allahów"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów