Niech więcej sprowadzą muzułmańskich imigrantów do siebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak się mylę to mnie poprawcie, ale czy ze względu na to że to były ich kolonie, nie muszą oni brać ciapatych do siebie?
Jebani fanatycy z pustyni, jebać ich. Co za trzoda.
nie spodziewałem się, że dożyję takich pojebanych czasów. Trzeba kupić obrzyna i mieć zawsze w zasięgu ręki. Nie wspominam już o gnębieniu ciapatych - zero tolerancji
Szkoda, że za tę "poprawność polityczną" jaką serwuje rząd, muszą płacić normalni obywatele i służby mundurowe, a politycy potrafią tylko wyjść przed kamery i powiedzieć, że trzeba zrozumieć muzłumanów bo tak jest postępowo i europejsko. Nasza cywilizacja zmierza ku upadkowi
Gdzie są ci wszyscy sławni angielscy ultrasi? Powinni się zebrać i zrobić jakąś "małą" krucjatę pacyfikacyjną islamskich dzielnic.
Bonus:
narodowcy.net/w-londynie-splonal-meczet/2013/06/05/
Kto wie czy sami nie podpalili żeby wzniecać zamieszki i podawać się za męczenników. Wątpię żeby ktoś zostawiał swój podpis przy podpaleniu.
Bonus:
narodowcy.net/w-londynie-splonal-meczet/2013/06/05/
Kto wie czy sami nie podpalili żeby wzniecać zamieszki i podawać się za męczenników. Wątpię żeby ktoś zostawiał swój podpis przy podpaleniu.
moja rada.... wywalic na pustynie tam do nich kilka nuklearek niech zdychaja sk!@$syny...
co se przejmujecie Wielka Brytania. bez podniety koledzy, gdyby cos sie dzialo Brytyjczycy mieliby Was gleboko, w swojej arystokratycznej grocie. pilnujcie lepiej zeby w Polsce nie bylo tego syfu.
allah84 napisał/a:
moja rada.... wywalic na pustynie tam do nich kilka nuklearek niech zdychaja sk!@$syny...
Popieram. Pięc lat później mieliby gdzie nowe Gwiezdne Wojny kręcić. Krajobraz jak marzenie!
państwo powinno być dla obywateli a nie kurwa polityków, unii i ich zjebanych poprawności
Surwysyny pierdolone. Skończy się to wszystko kolejnym holocaustem, zobaczycie. Czekać tylko komu pierwsze nerwy puszczą i zacznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów