krótki film z 2011 r. o muslimach w Polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
U nas nie pierdolą głupot o ścinaniu głów, bo zostaliby natychmiast spacyfikowani.
Propagandową notkę na końcu pisał skończony kretyn, który powinien najpierw skończyć szkołę a potem wygłaszać swoje zdanie.
Propagandową notkę na końcu pisał skończony kretyn, który powinien najpierw skończyć szkołę a potem wygłaszać swoje zdanie.
Poczekaj, aż wyjdzie wilk z owczej skóry. Choć oni bardziej sobie upodobali wyspy, bo tam hoduje się więcej owiec "jeżeli wiesz co mam na myśli".
Kurwa przecież my mamy chujowy socjal! źle się dzieje na świecie O.o
Tak,w Anglii robią takie filmiki o nas...Słyszałem jakiś wywiad w radiu ( trójka chyba) że Polacy są najbardziej liczną grupą która korzysta z socjalu itp.Zdziwiłem się...Czy to prawda-bardzo możliwe,więc spójrzmy na biedę u nas ;/
I nie pomoże nic,ani napierdzielanie ich nic nie pomoże.Gadki o kibicach że im zrobią rozróbę,gówno dadzą.Rozwalę trochę grup i co ? i Gówno ,zjadą się nowi itp
A stracą tylko na tym,środowiska narodowe-a zyska lewica i będzie jeszcze gorzej.
Szara rzeczywistość,brak odważnego polityka= ślepa tolerancja=równa się dzicz!
Pozdrawiam,trzeźwo myślących,a nie tych pajaców o napierd***u "brudasów"
I nie pomoże nic,ani napierdzielanie ich nic nie pomoże.Gadki o kibicach że im zrobią rozróbę,gówno dadzą.Rozwalę trochę grup i co ? i Gówno ,zjadą się nowi itp
A stracą tylko na tym,środowiska narodowe-a zyska lewica i będzie jeszcze gorzej.
Szara rzeczywistość,brak odważnego polityka= ślepa tolerancja=równa się dzicz!
Pozdrawiam,trzeźwo myślących,a nie tych pajaców o napierd***u "brudasów"
oj kurwa warszawiaki sie zapuscily ze tyle kozojebcow dopuscili do mieszkania, jaki problem byl ich kurwa pacyfikowac? Ciekawi mnie czemu kibice nie sa w temacie kozojebcow
90luckypl napisał/a:
Kurwa przecież my mamy chujowy socjal! źle się dzieje na świecie O.o
Ten chujowy socjal sprawia, że do nas nie zjeżdżają się nieroby i śmierdziele. Ci ludzie z filmu na bank przyjechali do Polski żeby pracować, żyć normalnie, wierząc w swojego boga. To nie jest takie bydło, jak te co pali samochody we Francji i chce narzucać innym swoją kulturę. Oczywiście, we Francji i w UK też jest wielu takich umiarkowanych muslimów, ale są zastraszani przez ekstremistów jako zdrajcy religii.
zaczęło się
Heh... Gonić brudasów zanim będzie za późno
Chcą nowego meczetu? Kilka lat temu inż. Adolf taki postawił w Oświęcimiu. Jest łaźnia, sauna, piec z centralnym ogrzewaniem, kolejką górską można pojeździc. Myślę że byli by zadowoleni.
wyjebać to całe pierdolone islamskie ścierwo... niech spierdalają do swojego pizdolandu...
I chuj nam z tego obozu. I tak nie dojadą do niego bo PKP opóźnienie złapie
Jak słysze te arabskie pieśni to chuj mnie strzela na dzień dobry...
@2up
U nas żaden muslimpatrol się nie pojawi. Ekstremizmy w Polsce są inwigilowane i infiltrowane ze wszystkich stron przez odpowiednie służby. Jak chcesz to sprawdzić to zacznij wypisywać na forach o tym, że jesteś zwolennikiem dżihadu i chcesz zabijać niewiernych. Za kilka dni będziesz leżał o 6 rano w gaciach, z mordą na podłodze z powykręcanymi łapami i kulasami. Niedawno ABW złapała za mordę naszego rodaka, który w internecie wychwalał dżihad i nawoływał do zamachów.
U nas żaden muslimpatrol się nie pojawi. Ekstremizmy w Polsce są inwigilowane i infiltrowane ze wszystkich stron przez odpowiednie służby. Jak chcesz to sprawdzić to zacznij wypisywać na forach o tym, że jesteś zwolennikiem dżihadu i chcesz zabijać niewiernych. Za kilka dni będziesz leżał o 6 rano w gaciach, z mordą na podłodze z powykręcanymi łapami i kulasami. Niedawno ABW złapała za mordę naszego rodaka, który w internecie wychwalał dżihad i nawoływał do zamachów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów