Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dyskutuje z kims o nicku, ktorym sram codziennie do kibla, ale jedno musisz wiedziec. Doinformuj sie na czym polega False Flag Attack. Rowniez na czym polega zasada "Problem - reakcja - rozwiazanie". Nagle jedno wydarzenie, gdzie kurwa w roznych krajach ginie 100-200-300 osob dziennie, media obieraja jedno wydarzenie (przypomniec Ci polski False flag w postaci jakiejs dupy, dobrej aktorki, ktorej "proces' o zabicie dziecka ciagnie sie drugi rok. I wyjasnij mi kurwa dlaczego to ciagle jest w mediach ? Dlaczego, mimo tylu roznych wydarzen, pierdola tyle czasu o jednym ? Myslisz, ze "bez powodu', bo kurwa siedzisz i chloniesz te informacje od nich i nie myslisz sam, ze to moze wygladac inaczej niz Ci to ktos mowi. Jest nagonka na islamistow, zeby - CO wlasnie najlepiej widac po waszych komentarzach, nastawic wszystkich przeciwko muzlumanom i doprowadzic do rozpierdolu. A czy gimbazie musze przypominac, kto otwieral dla nich granice i to rowniez nie stalo sie bez powodu, zeby teraz ich wypierdalac ? Jebani kurwa rasisci, ktorzy nigdy w zyciu ni gadali z murzynem i wszystkich wrzucaja do jednego wora !! Malo codziennie jest kurwa wydarzen, gdzie ktos kogos zabija i nikt o tym nie pierdoli przez nastepny tydzien, bo to niczego nie zmieni, a w tym wypadku, jak ktos wyzej napisal, po tym wydarzeniu, NAGLE zaczely dziac sie "problemy" z samolotami, z mostami. Kurwa slepcy..
Jak dla Ciebie NORMALNOSCIA jest picie wodki i traktowanie wyzej szmalu niz ludzi, to chyba mamy prosty rachunek komu przydaloby sie odjebac pusty leb. Czerpiesz kurwo informacje z neta albo z |klamsTVa i pozniej przekazujesz dalej puste informacje bez zadnego poparcia. Nie ma lepszego przykladu udanej manipulacji mozgami, niz wasze komentarze...
Ale pierdolisz... Ty pewnie oglądasz dużo filmików-prawd na yt z żółtymi napisami. Pokuś się o sprawdzenie statystyk i zobacz KTO tak naprawdę popełnia najwięcej zbrodni i przestępstw w europie ( tak - muslimy). Teza , że media promują nienawiść do muzułmanów jest wręcz śmiesznie żałosna w obliczu tego jak bezczelnie ich kryją i usprawiedliwiają. Mimo mojej całej niechęci do wielu posunięć Izraela na arenie politycznej , trzeba przyznać , że on jedyny ma odwagę twardo postawić się kozojebcą i chwała mu za to.
Zacytowałem jednego dziadka, że "nie każdy "koziojeb" jest terrorystą ale wszyscy terroryści są "koziojebami" Mina żony bezcenna...
Jeśli wyraz "koziojeb" jest niezgodne z regulaminem forum to poproszę warna, ale i tak będę tak nazywał tych zawszawionych brudasów w sukienkach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów