Najnowszy materiał od Mustang Wanted! Z tego co wyczytałem to jest to jakieś zaproszenie, ale językiem rosyjskim nie operuję, a wiadomo jak działają tłumacze...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
już nie długo zobaczymy go na Hardzie
To zaproszenie na wystawe zdjec z ich wyczynow w Kijowie.
Wystawa otwiera się 28 kwietnia o godzinie 19:00 w galerii " ArtPrychal "
Wystawa otwiera się 28 kwietnia o godzinie 19:00 w galerii " ArtPrychal "
Tłumacz mówi że poszukują koni... każdy może mieć marzenia
Jak ktoś by chciał muzyke to:
Noisia - Shellshock Ft. Foreign Beggars
Noisia - Shellshock Ft. Foreign Beggars
Oni wcale nie są odważni lecz maja uszkodzony ośrodek lęku. Poszperajcie nieco na yt to znajdziecie filmik...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
0:22 "Urwiesz mi kabel od internetu"
Generalnie podziwiam to, co robią, ale żeby w zimę po malowanej i oblodzonej rurze łazić (0:16) jeszcze bez zabezpieczeń, to trzeba być sążnie jebniętym. No nic. Piwo, i czekam na materiał godny harda!
Kurwa koleś robi zajebistą robotę, czekam na materiał na harda ale żeby to miało niecałe 100 piw a jakieś jebane gówno z klapkiem skuterem i sztuczną pukawką 650 to są kurwa jakieś jaja !
Tak wiem idę po maść .
Tak wiem idę po maść .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów