Dobrzy są
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrzy są
Nie wiem co za cudak grał tam muzykę, puszczając chujowe techno, jamesa bonda czy 'ghost busters'. Powinni mu za to salwę w łeb strzelić...
Ci na czarno to mi na garnizon Warszawa nie wyglądają, żadną miarą.
ci na czarno to marynarka wojenna amerykanie robią to troszeczke szybciej i fajnie wygląda ten sztuczny tłum z NSR-ów no i to że kobieta im grozi szabelką
NSR? Nadal Szukam Roboty...
Marynarze super maja te mundury:)) A chciałem iść do wojska i to do marynarki mnie chcieli wziąć... a matka idź na studia na wojsko będziesz miał czas... eeeheee. Zrobili profesjonalizacje i po wojsku..
Za naszych wojaków krata piwa ZAWSZE !
@cys23 - dokładnie. Obawiałem się że tylko ja zwróciłem uwagę na tą gównianą muzykę, którą kurwa w cyrku było by przykro puścić.
Pani dowódca poszła w tym czasie do kuchni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów