18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BrunerOvned 2012-07-08, 23:58 3
Józef Ka. napisał/a:

Co to kurwa ma być , pokaz "czirliderek' do "ewrybady dens"?!
Wojsko, a w szczególności parady wojskowe powinni prezentować się.

Zrób maturę i idź do wojska, zobaczymy czy się nadasz. Na początek zaproponuje musztrę. Pozapierdalasz na placu po - skromnie - 4 godziny dziennie i zobaczymy, czy z Ciebie taki chojrak. A potem pójdziesz zabijać, kozaku z trąbką w nosie.
Pozdrawiam, przepełnion szacunem w obliczu intelektu i jasności umysłu.
Zgłoś
malvo 2012-07-09, 0:04
Bieda żal patrzeć ...
Zgłoś
J................. 2012-07-09, 0:07
@BrunerOvned'

A co się do mnie przypierdalasz o coś do czego nie miałem najmniejszych obiekcji?
Czy ja napisałem że musztra jest łatwa, czy tez nie wymaga wysiłku? - nie, więc idź lepiej kurwa sam podejdź do owej matury, która zdaje się że jest dla Ciebie szczytem wyznacznika inteligencji, który nie zdobyłeś. Osobiście jestem studentem jednego z najtrudniejszych kierunków studiów w Polsce, więc daruj sobie te pierdolenie.
Jeżeli chodzi o chłopaków z filmiku, to niech sobię kurwa robią akrobacje cyrkowe, byle bez mundurów.
Zgłoś
z................z 2012-07-09, 0:19 1
Wreszcie coś z czego mogę być dumny ^^
Zgłoś
BrunerOvned 2012-07-09, 0:20 1
Józef Ka. napisał/a:

@BrunerOvned'

A co się do mnie przypierdalasz o coś do czego nie miałem najmniejszych obiekcji?
Czy ja napisałem że musztra jest łatwa, czy tez nie wymaga wysiłku? - nie, więc idź lepiej kurwa sam podejdź do owej matury, która zdaje się że jest dla Ciebie szczytem wyznacznika inteligencji, który nie zdobyłeś. Osobiście jestem studentem jednego z najtrudniejszych kierunków studiów w Polsce, więc daruj sobie te pierdolenie.
Jeżeli chodzi o chłopaków z filmiku, to niech sobię kurwa robią akrobacje cyrkowe, byle bez mundurów.

Przeczytaj swoje wypociny, potem "sobię" się obrażaj. To, że jesteś na studiach - który to już rok, skoro masz 26 lat? - nie znaczy, że potrafisz poprawnie pisać po polsku. Umiejętność czytania ze zrozumieniem to czarowna nauka! Obyś ukończył tą swoją teologię, życzę Ci tego, mój Ty "inrzynierze"
Zgłoś
J................. 2012-07-09, 0:30
@BrunerOvned

Weź ten swój żałosny tekścik przeczytaj sobie samemu - najlepiej na głos. Bo chyba Ci sie pojebały strony, bo to ty tutaj masz problemy z magiczną sztuką czytania ze zrozumieniem, jebany jamochłonie.
Twoja głupota podnosi mi tylko ciśnienie, więc daruje sobie uświadamianie Tobie, że jestem świadom iż jesteś jebanym kretynem.
Poczytaj sobie moje poprzednie wypowiedzi w poprzednich tematach, to może zrozumiesz moje zrezygnowanie w tej kłótni. Mam kurwa dosyć.
Zgłoś
s................9 2012-07-09, 0:44
skoro jesteś takim w chuj studentem to powinieneś wiedzieć jak się odmienia słowo szczyt-jeśli natomiast nie potrafisz używać złożonych wyrażeń bo później myślisz że się od środkowego odmienia to wróć do podstawówki tam Ci wytłumaczą że "szczytem wyznacznika inteligencji,którEGO" nie zdobyłeś....jak już to zrozumiesz to wtedy się będziesz mógł pochwalić co to Ty nie studiujesz-póki co to się lekko z polskiego poducz
Zgłoś
brylant1412 2012-07-09, 1:00
to jest wojsko czy jakieś pedalstwo
Zgłoś
losvitos 2012-07-09, 1:20
Za musztrę i ilośc pracy włożonej do takiego pokazu - szacunek ogromny. Ale dobór muzyki? Dla mnie porażka totalna.
Zgłoś
nanab 2012-07-09, 1:59
Widać że polska. Nawet czarnuchy mają już broń palną a ten z mieczem biega
Zgłoś
kruczekw90 2012-07-09, 2:02
@Józef Ka

Takim jak Ty powinno się upierdalać głowy koło samej dupy

O! Kurwa
Zgłoś
T................o 2012-07-09, 2:16 2
Osobom którym się nie podoba powiem tyle ze srały by po nogawkach z bólu ucząc się głupiego przejścia z "czwórek w dwójki" i na odwrót ale synchronicznego co pokazali na początku . Pełen szacunek dla wojsk reprezentacyjnych bo w pizdę i na gaz mieli z musztrą a to nie takie spacerowanie:) Muza do dupy bo sam odgłos opinaczy jest zajebisty:) Pozdro Jesiony^^
Zgłoś
l................e 2012-07-09, 2:31
Porównując do "chamów" nie wiem na chuj wrzuciłeś coś takiego. Co? Lepsze bo polskie?
Zgłoś
j................h 2012-07-09, 2:43 2
To jest pokaz możliwości,a nawet jest to załącznik do nowego ceremoniału wojskowego... jest to kawał dobrej roboty... sam to przerabiam i kurwa nogi wchodzą w dupę, że tak powiem... to jest wizytówka więcc treningi, treningi i jeszcze raz treningi, aż się momentami juz nawet rzygać nie chce...
Zgłoś
UfoTeam* 2012-07-09, 3:39 1
Szabla jest SYMBOLEM oficerskim, zapewne nie połapałbyś się podczas podawania nią komend w szyku. Zawsze podziwiałem kompanie reprezentacyjną, w szczególności kumpli, których po SMS`ie wysłali do Kompani Reprezentacyjnej ŚP. Miałem tę przyjemność deptać musztrę, nie w reprezentacyjnej ale na jednostce też mieliśmy kompanię honorową (obowiązkową), więc jak jeden z drugim się burzy a nie miał okazji deptać w słońcu z suwadłem w plecach z podbitymi opinaczami to niech się nie odzywa. Nie znam się ale się wypowiem - tak mogę nazwać większość wypowiedzi. Jak już wspomniałem, zawsze podziwiałem chłopców z reprezentacyjnej, a zazdrościłem tym kabuzom, którzy mieli okazje trzymać wartę pod Grobem Nieznanego Żołnierza. Pozdrawiam Lato 04/05 13ELTR.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem