📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No pokaz pały nie urywa...
@up: to pewnie z Twoimi kumplami brałem udział w uroczystych zmianach wart pod GNŻ na 15.08 i 11.11 (kompania reprezentacyjna ŻW). Ile trzeba było potu wylać żeby cała czterdziestka chodziła równo, a potem jeszcze zgrać to z pozostałymi to wiedzą tylko, ci którzy to przeszli. Pozdro wiosna 04/05.
musztra jest podstawą zdyscyplinowania wojska, a tutaj zaprezentowana musztra paradne przez batalion reprezentacyjny WP, to ogólnie już wyższa półka a inna bajka
PS. muzykę wybrali taka, ponieważ ma stały jednolity rytm (pewnie chłopaki już nia rzygają po tylu godzinach prób... )
PS. muzykę wybrali taka, ponieważ ma stały jednolity rytm (pewnie chłopaki już nia rzygają po tylu godzinach prób... )
Mundury marynarki od zawsze mnie śmieszą jak nie wiem, mam jakieś dziwne skojarzenia z power rangers i dragon ballem
Mamy, ekhm, przepraszam, mieliśmy wspaniałe wojsko, tylko że banda kretynów pod krawatem wszystko spierdoliła
wormarder, tak zwane odbicie lustrzane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów