📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Może komuś przypadnie do gustu"
Sądząc po piwach to raczej nie
Sądząc po piwach to raczej nie
Czyżby ten zespół się aż tak bardzo zmienił. Jakoś nigdy specjalnie się nim nie interesowałem, ale całe życie myślałem że bratanki śpiewają coś takiego:
Ja tam jakoś nie czuje specjalnego związku z wągrami.
Ja tam jakoś nie czuje specjalnego związku z wągrami.
Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki
Co do muzyki,to muszę przyznać że mnie spodobały sie oba kawałki.
Co do muzyki,to muszę przyznać że mnie spodobały sie oba kawałki.
to tak jakby wrzucić kolesia z kromką chleba na głowie-ani to ciekawe,ani się krew nie leje,ani nic się nie dzieje.Proponuje aby teraz każdy z sadoli wrzucał tu muzykę która mu się podoba-"może komuś przypadnie do gustu".
Gulasz, kurwa!
Pierdolicie kurwa, dobra muza.
A jak tu się dzieci chwalą Dubstepem i innym techno ścierwem to jest ok?
Nie zauważyłem w regulaminie zakazu publikacji muzyki.
Podoba się piwko leci, nie podoba się, to piwa nie ma, proste.
A jak tu się dzieci chwalą Dubstepem i innym techno ścierwem to jest ok?
Nie zauważyłem w regulaminie zakazu publikacji muzyki.
Podoba się piwko leci, nie podoba się, to piwa nie ma, proste.
No! Na to czekałem! Bo rzygam tym ,,dóbstepę'', techno, i całą resztą tej pseudo muzyki.. To jest prawdziwa muzyka!
Hauer88 chyba pomyliłeś strony, to nie jest strona c18.
Widzę że już wszystko podpinasz pod B&H i c18 - gratuluję toku myślenia
____
A tutaj tak żeby nie zakładać nowych tematów - coś Włoskiego:
Oraz zajebista starsza Polska pioseneczka:
____
A tutaj tak żeby nie zakładać nowych tematów - coś Włoskiego:
Oraz zajebista starsza Polska pioseneczka:
Też kiedyś byłem naziolem, ale teraz pogodziłem się ze swoją orientacją seksualną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów